Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Vizipipa árusok, hogy állnak...

Kevin42 kérdése:

Vizipipa árusok, hogy állnak hozzá a fiatalok pipázásához? 14 éves vagyok, és a Sultan Centerbe szeretnék dohányt venni. Hogyan fog hozzám állni?

Figyelt kérdés
Már vannak olyan boltok ahol ismernek és nem kérdik a koromat, de itt még nem jártam, meg ügye ez egy eléggé felkapott hely...
2009. okt. 26. 09:41
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
14 évesen csak néha pipázol, de jó... Tényleg jobb, mintha gyerekként napi 2 dobozzal szívnál. Az oxigénsátor meg a szándékos hülyeség között azért van pár átmenet. Gyerek vagy még és attól sem leszel hamarabb felnőtt, hogy vizipipázol... húúúú, de nagy vagy ettől....
2009. okt. 29. 09:56
 12/21 anonim ***** válasza:

Nem azért pipázik, mert húú de nagy ettől -.- Tipikus "felnőtt" felfogás..

Jól esik néha a haverokkal összeülni, dumálgatni, mellette pipázni.. És nem hisszük magunkat HÚÚ DE NAGYnak ettől.. Szánalom, amit egy-két ember ideír!

2009. okt. 29. 10:17
 13/21 anonim ***** válasza:
Titikus "felnőtt" felfogás... hehe, 19 éves vagyok, nem 50...:) Csak vicces látni, hogy 14 éves gyerek vizipipázik, nagyon mulatságos:)
2009. okt. 29. 10:40
 14/21 anonim ***** válasza:
Szánalom, ahogy a 14 évesek gondolkodnak...
2009. okt. 29. 10:41
 15/21 anonim ***** válasza:

Nem vagyok 14 éves.

Szerintem itt hagyjuk abba, mindenki csináljon azt amit akar, én sem szólok bele a ti dolgaitokba.

Puszipá

2009. okt. 29. 10:52
 16/21 anonim ***** válasza:
De a kérdező 14... És a puszipából ítélve, te sem lehetsz több, legalábbis agyilag.
2009. okt. 29. 11:00
 17/21 anonim ***** válasza:
Egy ismerősömék pipázó-kávézóba járnak, ott nem kérnek személyit, simán pipáznak a 13-14 évesek. Dohányt ne tudom, vehetnek-e, de pipázni pipázhatnak...
2009. okt. 29. 18:32
 18/21 anonim ***** válasza:

Mikor jönnek már rá az ilyen húdeintelligens emberek, hogy a vízipipázás körülbelül annyira (vagy még annyira ) egészségtelen, mint ha a kölykök összeülnek filmezni egy nagy rakás csokival meg chipszel?? És körülbelül annyira alakít ki függőséget. Nem tartalmaz kátrányt, tudjátok ez az a csúnya fekete cucc ami a csúnya fekete(?) rák kialakulásáért veszélyes.

Egy 21 éves nem vízipipázó csak az emberi hülyeséget utáló lány.

2009. nov. 2. 10:48
 19/21 anonim ***** válasza:
Jav: (vagy még annyira SEM)
2009. nov. 2. 10:48
 20/21 anonim ***** válasza:
10:40- neked se vt gyerekszobád...
2009. nov. 7. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!