Kevin42 kérdése:
Vizipipa árusok, hogy állnak hozzá a fiatalok pipázásához? 14 éves vagyok, és a Sultan Centerbe szeretnék dohányt venni. Hogyan fog hozzám állni?
Figyelt kérdés
Már vannak olyan boltok ahol ismernek és nem kérdik a koromat, de itt még nem jártam, meg ügye ez egy eléggé felkapott hely...2009. okt. 26. 09:41
1/21 anonim válasza:
hát szerintem kérni fog tőled személyit ,mert 18 éven aluliaknak nem adják ki főleg ,hogy felkapott a hely ezért jobban ügyelnek majd rá de azis lehet ,hogy nem fogják igazából ez nagyon kétirányú helyzet akkor tudod csak meg ha megpróbálod
3/21 A kérdező kommentje:
Tapasztalat vagy sejtés?:)
És ha jön velem felnőtt akkor abszolút nem fog szólni?
2009. okt. 26. 09:53
4/21 anonim válasza:
Remélem hogy 14 évestől kérnek személyit és nem veheted meg.
5/21 anonim válasza:
havonta járok a sultán centerbe kb 15éves korom óta (17 vagyok) nagyon készségesek az eladók. általában egy kopasz arab, és nagyon rendes, segítőkész, nem fog kérni személyit.
6/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.Igazatok volt (kivéve a 3. válaszadó)
Nagyon rendes volt, tényleg nem volt ellenséges, sőőt, ő segített választani.Máskor is ide fogok járni, nagyon jó kis bolt.
2009. okt. 26. 14:07
7/21 anonim válasza:
Remélem majd akkor is segít és ilyen jófej lesz az árus amikor tüdőrákban haldokolsz... (A gonosz, szemét 3. válaszoló vagyok...:))
8/21 anonim válasza:
09:51 vagyok
tapasztalat volt :)
3. válaszolóval ne is foglalkozz, tudod, manapság már minden rákot okoz...
9/21 A kérdező kommentje:
Az ilyen ember miért nem költözik be egy oxigén sátorba?
Az meg, hogy ritkán ha haverokkal összejövünk és pipázunk az nem nagy gond. Ettől még nem fogok rákot kapni.
Van egy pár pipás ismerősöm és egyik sem hunyt még el tüdőrák miatt. (szerencsére)
2009. okt. 27. 09:29
10/21 anonim válasza:
Hát meg nem pont a pipától fogsz tüdőrákot kapni! Azt a kátrány okozza, amit a pipának nem is kell megszürnie mert azokban a dohányokban 0.0% a kátrány tartalom! Gége és szájrákot sem kaphatsz mert azt a forró füst okozhatja amit a vizipipa hűvős füstjére szintén nem mondható! A nikotin az egyetlen bibi ami szintén kevesebb de az viszonylag könnyen ürűl ki a szervezetből és nagyon nagyon hosszú távon és nagyon intenzív vizipipázás mellett okozhat komoly gondokat! Esetleg azoknak akiknek elve magas a vérnyomásuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!