Mennyire lehetek rászokva, mivel tudnám kontrollálni?
Figyelt kérdés
kb 2 és fél honapja kezdtem el cigizgetni, nem volt rá szükség, de jolessett. Általában ugy van h hétkznap csak napi 1-2 szál (van mikor egyse) de 1-2 hetente mikor bulizunk akkor egy este vagyis kb fél nap alatt megy a doboz. De mostanában érzem h jolesne 1-1 szál naponta, elszivnék egyet kaja után, ilyesmi. De van mikor Nálam a doboz, szivok néhányat, de mikor legközelebb kimennék már nem is esik olyan jol, nem akarok rászokni mert mégcsak nem is az h káros, de nagyon drága. Nem vagyok oly szegény, de van más helye is annak az ezresnek. Nahde m1, hogyan tudnám kontrollálni, mértéket tartani, vannak ilyenek itt? Nem erös dohányosokra gondolok, hanem a néha-néhásokra :D Segitsetek !!!2013. aug. 6. 06:50
1/6 A kérdező kommentje:
Legjobban reggel kivánom, evés után, meg szex után, és este is jol esik.
2013. aug. 6. 06:52
2/6 anonim válasza:
sehogy... Ezt nem lehet kordában tartani. Leírásodból ítélve értelmes embernek tűnsz, szóval vagy teljesen leteszed, vagy totál rászoksz köztes állapot nem nagyon van, maximum egy ideig. Hiszen pont ezért hívják szenvedélybetegségnek.
3/6 anonim válasza:
Szerintem állj le vele egy időre, mert könnyen áteshetsz a ló másik oldalára és ha rászoksz nem fog jólesni, kényszerből kell szívnod akár jólesik akár nem. Ha mindenképpen rászeretnél gyújtani minél ritkábban tedd. F/29 Hány éves vagy?
4/6 A kérdező kommentje:
16F
2013. aug. 8. 02:56
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2013. aug. 8. 02:57
6/6 anonim válasza:
én régen voltam rá szokva. napi fél doboz. mostanába csak buliba szoktam 10-12 szállat. és a hétköznapokon egyáltalán nem hiányzik. egyszerüen csak el kell dönteni és betartani.
annyira nem nehéz mint sokan állitják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!