Teljesen mindegy volt, hogy ha cigiztem, csak valamivel tudjanak b****tatni?
Figyelt kérdés
Amikor cigiztem, akkor folyton csesztettek a tanárok, meg igazgató, hogy kirúgnak, meg igazgatóit kapok, ha még egyszer ki merek menni a kapun szünetbe a suli mellé cigizni. Holott a fél suli lement cigizni...
A tanárok is folyton azt mondták, ha még egyszer meglátnak, dogát irattatnak velem olyanból, amiből nem tanultunk.
Akkor átszoktam a rágózásra, aztán meg azért b***tattak, hogy ne rágózzak órán, mit csámcsogok, mit eszek...
Haverok is. Van aki nem cigizett, és folyton beszólt, hogy szívod azt a kátrányos sz*rt.
Amikor meg rágóztam, akkor meg idegesítette némelyiket, hogy mit rágók itt folyton mellette.
Szóval nem a cigizéssel volt a bajuk az embereknek, hanem azzal, hogy belém tudjanak kötni?
2013. aug. 5. 16:02
1/4 anonim válasza:
Dehogyis, a rágózás és a csámcsogás, az valóban idegesítő lehet mások számára, a cigizés miatt pedig igazuk volt, nem veled van a bajuk.
2/4 A kérdező kommentje:
Sosem csámcsogtam, de mindig ezeket mondták. Nem tudom szerintem mellettük 1 helyben kell ülni mozdulatlanul min. 1 órát. Akkor nyugton hagytak.
2013. aug. 5. 16:11
3/4 anonim válasza:
És ha nem cigizel már és nem rágózol, akkor békén hagynak? Mert ha igen, akkor nem veled van a baj, bár az emberek mindig találnak rá okot, hogy a másikat csesztessék, nem kell ezzel foglalkozni, Üdv az életben!
4/4 anonim válasza:
mért zavarná h cigizel? szünetben kint cigizel azt mondtad nem bent a tanárok elött. A legtöbb tanárnak olyan el...ott az élete h abban találja az örömét h másokat tud b...tatni és az iskolában még hatalmat is kap.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!