Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Tegnap herbáloztam, lehet...

Tegnap herbáloztam, lehet tőle bajom?

Figyelt kérdés
Sziasztok, tegnap herbáloztam, és elég érdekes érzést keltett ki belőlem.. nem tudom, leálljak-e vele. Első herbálomnál semmi bajom nem volt, másodiknál behánytam, harmadiknál se, és most itt a negyediknél igazából nagy bajom nem volt, csak a számat nem tudtam befogni, és minden hülyeséget hajtogattam, + az egész testem égett, lehet tőle valami bajom, ha folytatom? vagy ez így van rendjén?

2013. júl. 23. 06:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Te tényleg ennyire retardált vagy? Biztos lesz bajod ha foyltatod az ilyen szintetikus szar trágyát... Inkább már szívnál normális füvet. De kb csak 20000 oldal van erről hogy milyen káros meg be nem látható következményei vannak de te megkérdezed. De tudod mit igen ez így van rendjén... Szívjad csak mért ne? Sokan csinálják ez már tök hétköznapi álj be te is a sorban és rendjén lesz. Aztán majd fél év múlva ne siránkozz itt hogy agyilag 1 csirke szintjén vagy. Gratulálni tudok csak , nem az a baj hogy kipróbáltad (mert én is próbáltam) hanem hogy ilyet kérdezel hogy ha folytatod lesz vmi bajod e. Szánalmas, azt se tudod mit szívsz csak azt hiszed így menő leszel, hát rohadtulnem vagy az sőt... De te életed szívjad cask nyugodtan
2013. júl. 23. 08:32
 2/6 anonim ***** válasza:

hát annyira nem szokványos tüneteket produkáltál. úgyhogy szerintem ezt a fajtát mindenféleképpen kerüld, mert ha jól sejtem fingod nincs róla mi volt benne.

Az ,hogy az egész tested égett annyira nem barát. Még ha azt mondod,hogy lezsibbadtál tőle,az ok.De a kettő nem ugyan az.Hát nem tudom,én inkább valami placebo hatást sejtek a dolog mögött. De azért inkább kerüld a dolgot. Rengeteg olyan van ami Kínából érkezik, ami meg arról híres,hogy nem szeretnek a legsterilebb,legkorrektebb módon gyártani. És közismerten sportot űznek belőle,hogy átb*sszák a másikat. Szóval az adott gyógyszeripari termék mellé kitudja milyen minőségben és mennyiségben kaphatsz hozzá különböző cseppetsem egészséges oldószereket,stb. Bár szerintem még fiatal vagy,legalábbis az irományod alapján. úgyhogy úgyis lefogod sz*rni a válaszokat :) úgyhogy ha egyszer mégiscsak benéznéd a dolgot,akkor jó szórakozást a kórházban és a rendőrségi procedúrán :) még ha legális is a cuccos,akkor is megfognak hurcolni érte. És még csak nem is volt olyan hűdenagy katarzis,hogy legalább azt mondanád,hogy megérte.

2013. júl. 24. 16:12
 3/6 anonim válasza:
évek óta szívok, mindent húztak már ki elém és minden gandzsát elszívtam már,de ne akarj akkor ilyen szart szívni...:S ha hánysz tőle, a má régen rossz... azt max szintetikus poroktól fordul elő... nem éghet semmid ,mert igaza volt az előttem szólónak, hagyd békén a káfonyákat, ki tudja mit dobtak bele, mibe áztatták stb. maradj a sima marisnál vagy amit előtted áztatnak/ kevernek megbízhatóbb drogos ismerősök attól kérjed.. az nem para ha be nem áll a pofád, ez így szokott lenni:DD
2013. aug. 2. 20:05
 4/6 anonim válasza:
ja és egyébként sima marihuana egészséges, mert rák megelőző, fájdalomcsillapító, de persze benne van, hogy nem akkor egészséges, ha függő leszel, hanem ha pl heti 1-2 spanglit elszívsz az nem para. előző voltam
2013. aug. 2. 20:06
 5/6 varter15 válasza:
Hát.. en nem csinalnam a helyedben.. az egyik legkarosabb az osszes kozul es nem jo annyira h kiusson egy eletre...
2014. jan. 21. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Ilyen retardált fäszok miatt van még mindig a piacon az a kurvä herbál, aminek semmi köze nincs a fűhöz, függőséget (fizikait) okoz, és ráadásul kurvära nem adja azt, amit a fű igen. Tény, hogy a fű nem 900 Ft/g áron megy, de nyilván nem véletlenül. Ha szemetet szívsz, akkor szärul is leszel tőle.
2015. szept. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!