Tegnap herbáloztam, lehet tőle bajom?
hát annyira nem szokványos tüneteket produkáltál. úgyhogy szerintem ezt a fajtát mindenféleképpen kerüld, mert ha jól sejtem fingod nincs róla mi volt benne.
Az ,hogy az egész tested égett annyira nem barát. Még ha azt mondod,hogy lezsibbadtál tőle,az ok.De a kettő nem ugyan az.Hát nem tudom,én inkább valami placebo hatást sejtek a dolog mögött. De azért inkább kerüld a dolgot. Rengeteg olyan van ami Kínából érkezik, ami meg arról híres,hogy nem szeretnek a legsterilebb,legkorrektebb módon gyártani. És közismerten sportot űznek belőle,hogy átb*sszák a másikat. Szóval az adott gyógyszeripari termék mellé kitudja milyen minőségben és mennyiségben kaphatsz hozzá különböző cseppetsem egészséges oldószereket,stb. Bár szerintem még fiatal vagy,legalábbis az irományod alapján. úgyhogy úgyis lefogod sz*rni a válaszokat :) úgyhogy ha egyszer mégiscsak benéznéd a dolgot,akkor jó szórakozást a kórházban és a rendőrségi procedúrán :) még ha legális is a cuccos,akkor is megfognak hurcolni érte. És még csak nem is volt olyan hűdenagy katarzis,hogy legalább azt mondanád,hogy megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!