Nem kaptam a cigi töltőhöz olyat, amivel lenyomják a dohányt. Mivel lehet helyettesíteni?
Figyelt kérdés
Haveroméhoz adtak ilyen kis műanyag lapot, amivel az ember össze tudja préselni a dohányt, és tömör lesz.
Nekem meg nem adtak hozzá.
Mivel lehet azt helyettesíteni?
2013. júl. 15. 17:02
1/7 anonim válasza:
Nem tudom milyen töltőd van,de ha az a fajta,amibe belerakod a dohányt, az elejére a papírt és csúsztatni kell,akkor maga a töltő olyan,h ha beleteszed a dohányt és egyszer rácsukod a tetejét utána kinyitod,akkor az így használva tömöríti a dohányt.
2/7 A kérdező kommentje:
Ja, beleteszem, rácsukom, és van rajta kiállva műanyag, az összenyomja. De az elég? Mert haverom összenyomkodja teljesen tömörre a dohányt.
2013. júl. 15. 17:12
3/7 anonim válasza:
én az ujjammal tömködöm, 10 év, pedig van az a müanyag, nekem így könnyebb és így is tökéletes cigik lesznek!
4/7 anonim válasza:
Én betömöm az ujjammal,amennyire tudom és utána azzal,ami a töltőn van. Bőven elég úgy.
5/7 anonim válasza:
Csináld vonalzóval én azzal szoktam ugyan olyan mintha rendessel csinálnád.
6/7 anonim válasza:
Vannak ezek a lapos egyenes fakanalak le kell vágni a végét méretre jobb mint a gyári.Könnyebb fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!