Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi mindent lehet elszívni?

Mi mindent lehet elszívni?

Figyelt kérdés
Ciginek besodorni pl.. Hallottam már hogy gyógyteát is szoktak, meg szegfűszeget, meg most láttam valahol hogy banánhéjat kiszárítva.. mit lehet még elszívni, és ti próbáltatok már ilyet?
2009. okt. 17. 21:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
84%
én csak füvet szívok, nem kísérleteznék ilyesmivel, ki tudja mi keletkezik bennük égés közben.
2009. okt. 17. 22:31
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
kukoricapelyhet szivott egyik haverom amugy,nem tudom mit lehet meg???dohanyt mast nem hallottam eddig
2009. okt. 18. 00:43
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
idióta haverom a kaktuszát szívta el amikor nem volt pénze cigire
2009. okt. 18. 18:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Bakaszivar... Ütős XD
2009. okt. 20. 01:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Majoránna, őrölt szerecsendió (utóbbi hallucinogén hatású lehet)
2009. okt. 21. 11:21
 6/15 anonim ***** válasza:
32%
Ez de sz@r vicc. Az elsőt pontozzák le mikor ő írta az egyetlen normális választ. Semmi ilyet nem szabad elszívni mert nem lehet tudni milyen káros anyag keletkezik égés közben. Szívjatok füvet vagy dohányt, ezekről már tudjuk, mindenki döntse el bevállalja-e vagy nem. A hülye kísérletek hülye gyerekeknek valóak.
2009. okt. 21. 18:04
 7/15 A kérdező kommentje:

utolsó válaszolónak üzenem:

nem én pontoztam le:D számomra hasznos volt az a válasz. Nem is halucinogén anyagot akarok én szívni, csak hallottam hogy például a szegfűszeg nagyon jó cigiben, és hogy van-e még ilyen "recept"

2009. okt. 22. 06:23
 8/15 anonim ***** válasza:
látnokzsálya? 4000 ft 20 gramm az kb 20 cigi vagyis 20*20perc bódulat
2009. okt. 23. 17:11
 9/15 anonim ***** válasza:
94%

Drog: Macskamenta, Salvia....Peyote kaktuszt-t szerintem nem lehet. Én azt enni szoktam, de ha valakinek tapasztalata szívással az írja már le!.....

Gyógynővény: pl: különböző mályvafélék, Marijuanna, borsmenta, eucalyptus.....

De nem a legegéségessebb elszívni őket. Varporizátor használatával 100%-ig kiszürhetőek a káros anyagok. Nekem bevált.

2009. nov. 4. 22:30
 10/15 anonim ***** válasza:
63%
A legjobb a csőtészta ha vkinek nincs cigije és a füstölés élményére vágyna :))) Csak gyújtogatod öngyuszival és füstöl, mint abarom és egész jó az íze is :) Semmmit nem okoz már ezerszer csináltam főleg régebben, amikor nem volt cigire való ma már ez nem gond :))
2009. nov. 8. 20:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!