Ki milyen cigit szív? Napi hányat? És hány éves és fiú-e vagy lány?
Figyelt kérdés
2009. okt. 14. 16:02
31/44 anonim válasza:
rózsaszin eve vagy szürke pall mall slim, napi 3-4 szál, 17/L
32/44 anonim válasza:
Elolvastam az összes választ.
Megdöbbentő, hogy a válaszolók többsége még nincs 18. Sőt, te sem vagy még annyi, Kedves Kérdező!
Hova jut így a világ?!
Szerencse, hogy én nem szoktam rá, még ki sem próbáltam soha, mert tudtam, hogy többet árt, mint használ.
29N
33/44 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló!
SEMMI közöd hozzá ,hogy ki mennyit cigizik.Eleve egy antidohányos minek ir ilyen topikba?
2010. febr. 16. 14:34
34/44 anonim válasza:
Minik-minek?Hogy megváltsa ezzel is azt a k.urva világot...-.- Piros Lucky Strike napi fél doboz 18/L
35/44 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem próbálok azzal senkit sem meggyőzni, hogy ne dohányozzon, hogy leírom, én miért nem szoktam rá.
A véleményemet írtam le csupán.
Azt a hirtelen bevezetett törvényt is hülyeségnek tartom, hogy 18 év alattiak nem vásárolhatnak cigarettát, hiszen így is hozzá tudtok jutni.
29N
36/44 anonim válasza:
Aki nem dohányzik mi a f.sznak ír ide?! Napi fél vagy 1 doboz piros Bond 16/F
37/44 anonim válasza:
másfél doboz piros multi 18/L
38/44 anonim válasza:
napi 2-4 szál kék multi/palmi
de van amikor egy hétig nem gyújtok rá
14/L
39/44 anonim válasza:
kék viceroy/kék dunhill napi 2-3 szál. 19/L
40/44 anonim válasza:
Régen barna sophy, majd piros bond, utána kék viceroy, kb 2 éve Helikon(szerintem a legjobb), de szoktam tölteni is. 19\F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!