Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szerintetek igazat mondd?

Szerintetek igazat mondd?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a párom régebben sokat cigizett, mondtam is neki a kapcsolatunk elején, hogy én nem tolerálom az ilyesmit, akkor egy időben leis szokott, de később aztán észrevettem nemis egyszer, hogy rágyújtott. Az utóbbi időben előfordult nemis egyszer, hogy éreztem rajta a füstot. Erre azt mondta, hogy ez csak a tüdejéből jön. Szerintetek ez lehetséges, hogy ha már nem cigizik mindig füstos a szája, vagy csak kamuzik ? Köszi a válaszokat.
2013. jún. 22. 13:59
 1/7 anonim válasza:
100%
Kamu, 100%hogy kamu.
2013. jún. 22. 14:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Kamuzik.
2013. jún. 22. 14:06
 3/7 anonim ***** válasza:
Már egy két dohánymentes nap után semmit nem szabadna érezned. Különösen füstöt nem. Úgy, hogy nem mond igazat.
2013. jún. 22. 14:11
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Kamu, meg az is marha gáz hogy ennyire hülyének néz.
2013. jún. 22. 14:13
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, de hogy a fenébe adjam neki tudtára, hogy ne nézzen hülyének es bevallja ? sokszor megtörtént, hogy ha megis tudtam, nemmondtam neki semmi rosszat, csakis azért, hogy legalább vallja be legközelebb... de látom fölösleges.... :(
2013. jún. 22. 14:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Hagyd ott, jobb lesz neki
2013. jún. 22. 17:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem az őszinteség sokkal fontosabb. DE gondolom neked is vannak hibáid, amit ő tolerál, akkor te is lehetnél picit elnézőbb...
2013. jún. 23. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!