Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hol lehet gyógynövény cigarett...

Hol lehet gyógynövény cigarettát venni?

Figyelt kérdés
Hallottam, hogy létezik ilyen és mivel szeretném, hogy a szüleim leszokjanak, ennek segítségével talán sikerülne.
2009. okt. 11. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Gyógynövény boltokban,bio boltokban.De rettenet pocsék.

Nekem rózsás volt.Azzal a lendülettel vágtam ki a kukába miután beleszívtam.

2009. okt. 11. 22:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Herbáriákban tuti kapsz.Nem tudom hova valósi vagy,de ha van nálatok Herbaház nevű herbária,akkor ott tuti.De lehet kapni elektromos cigit is.Egyszer kell megvenni,és havonta kell benne cserélni 5rugóért filtert(vagy mi).Előttem próbálták,nagyon komoly,kajak füstöl,és egyáltalán semmi nikotin meg ilyen retkek nincsenek benne.És a legjobb hogy nem büdös,nem káros,nem hamuzik,és addig lehet szívni amíg akarod.Asszem 25e ft,de mondom egyszer kell megvenni.
2009. okt. 12. 10:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Gyógynövényes cigarettával nem tudom, hogy valaki is szokott-e már le. Borzalma az íze, és nem pótolja a cigarettát, hiába szívod (saját szomorú tapasztalat)

Viszont. Ha a szüleid le szeretnének szokni, akkor tudnék ajánlani egy könyvet. Allen Carr - Rövid úton leszokni a dohányzásról. Elsőre hülyeségnek tűnhet - hogy segíthet egy könyv abbahagyni a cigarettázást - de nekem bevált, ennek a segítségével hagytam abba 10+ év után. Könyvkén és hangoskönyvként is megvásárolható, vagy letölthető ;)

2009. okt. 12. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!