Mit tegyek hogy letudjak szokni a cigiről? Már próbáltam, hogy elhatározom magam és nem gyújtok rá, de nem jött össze. VAn valami gyógynövény vagy valami más?
Szia!
H akarattal nem megy,akkor léteznek különböző terápiák,leszokást segítő kúrák. De a patikában is kapsz tapaszt,rágót..stb. Azért az akarat mindennél többet ér! Próbálkozz! Sok akaratot,és kitartást kívánok! És persze sikerességet! :))
Szerintem csakis akarat kérdése,hogy le tudsz-e szokni.
Én nem hiszek semmilyen csodaszerben,gyógynövényben,nikotinpótlókban amiket reklámoznak.Ez csakis pénzkicsalás emberekből.
Nekem amikor leszoktam,a megszokás hiányzott,nem fizikai tüneteim voltak.A mozdulatok,hogy kv mellé rágyújtsak.
17 évig dohányoztam,sok próbálkozásom volt a leszokással.Tapaszokkal,és sok más szerrel is próbálkoztam.Soha nem sikerült.
A férjem valami biorezonanciás kezelésen volt így próbálkozott.Sikerült neki,de azt mondta,hogy szerinte hókuszpók,nem segít semmit,csak a tudatra hat.
Aztán mondtam én,hogy szerintem sem kell semmi hozzá,csupán akarat.Elmúlt nyáron 3 éve,hogy nem szívom.
Sok sikert neked is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!