Mennyi ideje szoktál le a cigiről? / Mennyi ideig bírtad legtovább cigi nélkül?
Figyelt kérdés
2009. okt. 11. 15:11
1/5 anonim válasza:
Egyszer leraktam egy évre, aztán szívtam fél évig,majd megint leraktam 3 hónapra,aztán visszajött 3 hónapra de most megint nem szívom:P na jó teljesen úy igaz h az egy év alatt is szívtam,de csak bulikban:P
2/5 anonim válasza:
Napi három doboz volt a normál adagom, de egyszer besokalltam és abbahagytam - már több, mint 33 éve, azóta se gyujtottam rá.
3/5 anonim válasza:
Napi 3 doboz elég lehetett egy életre is...
Én mióta dohányzom, 1 hónap volt a max.
4/5 anonim válasza:
4 éve cigizek napi 6-7 szál szokott lenni de ez változo van mikro elmegy 1 doboz is van mikor 2 napig egy szál se amugy volt mikor fél évig nem szivtam aztán megint msot 1 hónapja letettem 1 hete megint szivom persze ennek oka van:D
5/5 anonim válasza:
Szaggatottan szívtam én is. max 1 év volt. Valahogy a az abbahagyás után par honappal bedurran az agyad és ujra raszoksz. ezt nem ertem en sem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!