Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mennyire kárós a vizipipa...

Mennyire kárós a vizipipa cigihez képest?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 22:13
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
egyébként is egy dohányos átlagban egy nap elszív egy dobozzal(!) vizipipázni meg max egy héten 7X de ez ritka szal max egy hónapban 7X szokás. És nem káros, max minimálisan, de csak annyira, mint budapesten kimenni a levegőre
2009. okt. 20. 22:07
 12/25 anonim ***** válasza:

Ezeket lehet olvasni bárkinek az interneten:

"víz remekül megszűri a füstöt, ez a legegészségesebb módja a dohányzásnak, de csak egy két szippantás erejéig, napi szinten valóban nagyon káros lehet mint bármely más dohánytermék...

De a vizipipa kissé talán kultúráltabb, a finom aromák, az elegáns megjelenés, de az lenne a legjobb ha senki sem dohányozna, hisz a nikotinfüggőség, egy bizonyos gyengepont is lehet."

"na most el szeretném mondani kis cigis barátaim a vizipipán tetején található szén 600 fokon ég a cigaretta pedig 800 fokon ami már rákkeltő anyagokat enged be a szervezetbe.ezt egy toxikologus idézetéböl veszem : "Ha már az egészséges dohányzásrol beszélünk" akkor a vizipipa a legegészségesebb ja és még valami dohányosok a kátrányrol : vegyél vizipipa dohányt és nézd meg az oldalán feltüntetett cimkét : tar=0.0% (tar=kátrány) tehát a cigi sokkal károsabb!!!!!"

"A vízipipa füstje hideg, így a gégerák nem valószínű. A hosszú csőrendszerben és vízben megszűrődik, így a káros anyagok lerakódnak, nem jutnak a tüdőbe"

"A nagy lópikulát károsabb! A drága WHO-tok nagyon sokat tud! Mivel egyre több embernek tetszett meg a vízipipa és egyre kevesebb ember vett emiatt cigarettát, ezért a cigigyárak megpénzelték a WHO-t hogy jelentsék ki azt, hogy a vízipipa károsabb mint a cigi és ezáltal vegyenek cigit, mint vízipipát! Úgyhogy aki hajlandó hinni a WHO-nak ezek alapján, az hülye mint a föld!"

2009. okt. 20. 22:12
 13/25 anonim ***** válasza:

Hülyeség, mert nem éred fel ésszel a kémiai részét.

Ha beülsz egy felsőoktatási intézménybe, akkor meghallgathatod. Egyetemi hallgató vagyok, csak tudom már.

Vagy csak diplomás tanár tanít rosszul??!:O

De te biztos okosabb vagy.

2009. okt. 20. 22:19
 14/25 anonim ***** válasza:
Utolsó: Igaz amit mondasz de ne vonatkoztasd a kémiát erre. A szennyezőanyagok egy része még a csőben lerakódik, el sem jut a vízig. És van számos szervetlen szennyezőanyag is, amitől megszabadít a víz. A lényeg pedig, hogy nem tartalmaz KÁTRÁNYt! Mivel az a papír égése során keletkezik.
2009. okt. 21. 12:48
 15/25 anonim válasza:
kedves elsö válaszolo, hülyeség amit irtál :) egy vizipipázás olyan mintha 100 cigi FÜSTJÉT szivánd , a károssága fele annyi SE :D:D:DD:
2009. nov. 1. 13:42
 16/25 anonim ***** válasza:
Senki nem kíváncsi rá hányszor annyi füst jön belőle, mint egy cigiből fogd már fel! Még én írok hülyeségeket??? Vicc ez az oldal, IQ szinthez kéne kötni az irkászolást.
2009. nov. 2. 07:37
 17/25 anonim válasza:

Ha kicsit gondolkozik az ember.

a Vizipipa füstje 1000x több mint egy doboz cigijé.

És az a rengetek füst a tüdőtökön keresztűl megy át;)

Inkább dohányoznék.

2009. dec. 18. 20:46
 18/25 anonim válasza:
21:15 ---> szagoltál öntöttél már ki vizipipázás után a tartályból vizet? Elszineződött.. kuva büdös.. stb.. nah ennyit erről.. biztos nem a macska xart bele.
2010. jan. 13. 21:36
 19/25 anonim válasza:
Szerintem tévhit, hogy a vizipipa károsabb..
2010. jan. 22. 12:40
 20/25 anonim ***** válasza:
bár én egyiket sem próbáltam még,de ugy tudom,hogy a cigi sokkal károsabb.
2010. jan. 24. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!