A dohányzástól összemehet a pénisz vagy megakadályozza a növekedését?
Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 14:01
1/7 Amado atya válasza:
Sajnos igen. 11 éves korom óta dohányzom, és nem is nőtt túl nagyra a kis félszemű kobra.
2/7 anonim válasza:
Érszűkületet okoz, és mivel nem jut majd bele elég vér, ezért nem áll majd fel, idővel.
3/7 anonim válasza:
A növekedést jelentősen nem befolyásolja, viszont merevedési problémákat okoz az erek szűkítésével. Emiatt tűnhet úgy, hogy kisebb lett, mert nem tud eléggé megduzzadni.
4/7 A kérdező kommentje:
Nincsenek merevedési problémáim hála istennek. 17 vagyok már két éve dohányzom. A nyáron szeretném lerakni mert már elegem van belőle. De eddig nem voltak gondok remélem továbbra se lesznek. Köszi a válaszokat.
2013. jún. 12. 14:48
5/7 anonim válasza:
Én ugy tudom, hogy hosszában nem lesz rövidebb, viszont sokkal vékonyabb lesz, így kisebb helyen elfér.
6/7 anonim válasza:
14 éves vagyok 2 éve dohányzom és szerintem a 17 cm nem olyan kicsi XD ez hülyeség.....
7/7 anonim válasza:
Sajnos igen tapasztalatból mondom.. 20 f vagyok 12 éves korom óta dohányzom , és a farkam kőkemény állapotban épphogy meghaladja a 13 cmt... a genetikám sem rossz fateromnak sztem kb 2x ekkora neki annyira kidudordik még vastag melegítő alsóból is... melóhelyen is nem győzök elfelé bújni az öltözőben mindenkié sokkal nagyobb lankadtan mint az enyém mereven ... nagyon nem szeretem ezt így dehát ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!