A vizipipának ennek a fajtája káros?
Szeretnék bele venni dohány helyett ízesített követ , ami elv. nem tartalmaz nikotint
.
Ezt kiadják 18 éven aluliaknak?
természetesen kiadják! nincs rajta zárjegy, tehát gyakorlatilag akárki megveheti!
ha ezt használod, akkor tulajdonképpen ízesített vízgőzt szívsz be, illetve fújsz ki! teljesen ártalmatlan elvileg!:)
am egyszer kétszer használtam ilyet, nekem annyira nem jött be! inkább a dohány!
rendeltem már netről is, de am vizipipa boltban is vettem követ!
csak shiazo-t vegyél.. vannak más márkák is pl. a shisaroma, de kalap sz*rt sem ér! alig jött füst, pedig a vizipipának az a lényege.:D
én is innen szoktam rendelni!
mellesleg nem pesti vagyok, szal ott konkrét, jólbevált helyet nem tudok!
de szinte minden plázában találsz egy vizipipaboltot!!
Amit belélegzel nem vízgőz amúgy...
Sok száz évvel ezelőtt azt hitték, hogy a dohányzás egészséges, de bebizonyították később, hogy ártalmas! Szerintem ez van a vízipipával is. Nem ismerik be, hogy káros, pedig eléggé rombolja a tüdőt. A ciginél egy slukkot szívsz be, itt pedig a tüdőd tele lesz füsttel...
A shiazoval nekem csak az a gondom, hogy meg sem közelíti a dohány ízét....lehet, hogy füstben felülmulja, de most azért vp-zel hogy füstöd legyen vagy az íz és a hangulat miatt?
18-éven alul pedig nem nagyon fognak kiadni dohányterméket...nekem a szüleim vették névnapomra ^^, de azt is csak amiatt, mert azt mondják "inkább vp-zek, mint hogy cigizzek"
ja, és ha shiazo-t veszel akkor ajánlom a blueberry-set, de sokat ne várja a dohánnyal szemben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!