Van egészségi kockázata a hirtelen leszokásnak?
Figyelt kérdés
Szerencsére nekem egy deka tapasztalatom nincs a témában. Ezért szeretném megkérdezni a hozzá értőket hogy ha valaki 25 éves korában abba hagyja az erős dohányzást (1doboz/nap), egyik napról a másikra, akkor annak van e valamilyen kockázata vagy inkább fokozatosan kell?
Milyen tünetek várhatók és hogyan lehet ezeket enyhíteni vagy kivédeni?
Hozzá értők válaszát előre is köszönöm!
2013. jún. 9. 23:36
1/5 anonim válasza:
Csak előnyei vannak, kockázata semmi!
A fokozatos leszokás a lehető legrosszabb dolog.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! A tünetekkel kapcsolatos 5leteket még azért várok... :)
2013. jún. 9. 23:41
3/5 anonim válasza:
Ideges, ingerlékeny leszel, az biztos. Úgyhogy majd figyelj oda magadra, nehogy valakit megbánts akaratodon kívül.
5/5 anonim válasza:
Én most vagyok leszokóban. Az idegességtől olyan szinten remeg a gyomrom, nyom a tüdőm, rettentő érzés.. Kétségbe vagyok esve, hogy mikor fog ez abba maradni. :/
Ja és a stresszt nem bírom, üvöltök, török zúzok. Marha nehéz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!