úgy elszívnák már egy jointot, mit tegyek?
Figyelt kérdés
egy hónappal ezelőttig napi szinten téptem, de mostanában csak 7végén. eddig nem volt feszület, de most tekernék egy cigit , és ellőném valamelyik sorstársammal.2009. okt. 8. 17:22
1/13 anonim válasza:
Próbáld visszatartani ezt a dolgot, tereld el a gondolataidat, esetleg takaríts, sportolj, nézz meg egy jó filmet.Anélkül is jól érezheted magad hogy füveznél.:)
2/13 anonim válasza:
Megértelek. A filmnézés sem jó cigi nélkül, szal ne maradj otthon!!! Menj el önként elterelőre beszélgetni!!!
3/13 anonim válasza:
kitartást csak mindjárt itt a péntek .. én mindjárt megyeek aludni gyorsabban telik az idő.. de ammugy én kajálni szoktam ha kattogok de perpill semmi kaja nincs itthon:D
4/13 A kérdező kommentje:
hé, nem akarom letenni :D anélkül is jó kedvem szokott lenni :D csak most ugy ellőnék egy blázt. elterelőre nem megyek. XD eddig is járnom kellett pártfogóhoz :d de most kishiján felszedtem egy csajt a feszület eme szörnyű (:D)órájában , az elterelőre a figyelmem . de most megyek asszem betépek :D
2009. okt. 8. 17:40
5/13 anonim válasza:
Szia hawerr:D:D:D tekerjünk együtt XD
6/13 A kérdező kommentje:
ja :D jó ötlet :D virtuális tekerés és virtuális smokolás :D hehe
2009. okt. 8. 19:04
7/13 anonim válasza:
gyerekek akkor már beszállokénis egy .0val :D
nagyon fasza AK-47et tudok rendezni ha kell.
amúgy én ha kattogok, tekerek egy sima cigit, és az a feeling egy kicsit eltereli a gondolataimat.....
8/13 anonim válasza:
tekerj egyet. holnap már hétvége.
9/13 anonim válasza:
Szívd el az összeset, úgyse lehet semmi másról meggyőzni.
10/13 anonim válasza:
Küldjetek már ide is egy pöppet csak úgy virtuálisaaaan:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!