Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Hogyan kell Jointot tekerni?

SEXKÉRDÉS kérdése:

Hogyan kell Jointot tekerni?

Figyelt kérdés
Elég sok videót találtam, de nem értem pontosan, mert sosem próbáltam még!
2011. okt. 24. 16:00
 1/9 A kérdező kommentje:
HA sosem próbáltam még betekerni, menni fog egyedül a betekerése? Még nem is láttam, hogy kell tekerni...
2011. okt. 24. 16:01
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem nehéz, ajánlom a tulipánt. Szerintem a legegyszerűbb. Fogsz két cigi papírt, meg egy hosszú tippet, a két cigi papírt egybe ragasztod úgy hogy az egyiknek maradjon szabadon a ragasztó csíkja, és őő, huh, hogy kell fogalmazni, félbehajtod hogy egy háromszöget kapjál. És egybe ragasztod, ilyenkor lesz egy tölcsér formád, ebbe bepakolod a bepakolni valót, majd a hosszú tippet, bele teszed és a papírt rátekered, és egy kis ragasztóval lezárod. De várj, dobok hozzá képet.

[link]

Szerintem ez a legegyszerűbb.

http://www.youtube.com/watch?v=uKtxIehOsvo itt egy videó is, itt nézegess, van különféle stílusú tekerések, egyszerűen megmutatva.

2011. okt. 24. 20:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi, megnézem! :)
2011. okt. 25. 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Nincs mit, szívesen.
2011. okt. 26. 17:20
 5/9 anonim válasza:
100%
csak belerakod az okosságot a papirba kis dohánnyal, tipp a végébe, a cuccost a szélére tekergeted utánna feltekered mint egy szőnyeget azt csókolom ;DD ameddig anyag van nyálazd be utánna ha már nincs benne anyag azt égesd le (amig van papir addig ne szivjad) majd ha a nyálas részig leégett utánna csapathatod neki ;PP
2011. nov. 11. 19:57
 6/9 A kérdező kommentje:

Na vettem 1 Gramm herbalt... holnap megérkezik, kiváncsi vagyok, hogy menni fog-e a siam tekerés ! :D

Annyira csak nem lehet nehéz nem? a videó alapján könnyűnek tűnik monjuk!

2011. nov. 14. 20:32
 7/9 anonim válasza:
100%
XD.... Herkával nem éri meg szórakozni! Betöltöd hüvelybe, a fogaddal kitéped a szűrőt, raksz bele csigát azt csók! De ne herkát szívjál mert kifogsz egy olyat és elvisz,berosszulsz stb, szívjál füvet! :D
2016. jan. 15. 21:09
 8/9 Atikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa válasza:
Fogsz egy lapot, amit három csíkra hasogatsz egy . Utána keresztbe (NE HOSSZÁBA) hasítsd három fele. Kaptál kilenc rakétára elegendő papirost. Aztán csinálsz ebből a "cefniből" kevéske ragasztóstift használatával egy vékony csövecskét, de férjen bele egy ceruza. Majd az egyik végének az éleit behajtogatod, úgy hogy egy egy kis lyuk maradjon. Majd a túloldalán beletömöd a füvet, ezután elcsavarod a másik végét, így felhasználásig csak az az egy bajod, hova dugd el a szüleidtől. Picit erős, de hatásos.
aug. 9. 09:28
 9/9 Atikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa válasza:
#7 nem herka, herbál
aug. 9. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!