Mi a baja a fűtőszálnak? EGo Helix V3 elektromos cigi 900mAh akksi.
Elszakadt a fűtőszál a porlasztóba ezért 1 hete vettem egy ilyet bele: [link]
Most ismét nem porlaszt,megint elszakadt szerintem,mi a gond? az akksi? vagy miért megint tönkre?
takarítottad már az új porlasztót? Nekem speciel az volt a problem, hogy ami a porlasztó alatt van, a kis vasrúd, ami az áramot viszi a porlasztóhoz, rövidebb volt, mint ami az új porlasztóhoz kellett volna. Célszerű a boltba bevinni, és kipróbálni, hogy serceg-e.:)
Mindig így vásárolok, és még nem adódott gond :)
Nézd meg a segítő videókat a Youtubeon hondapapi81-nél.
Amúgy citrompótlós vízben kiforralhatod, de időnként ajánlott a fűtőszál cseréje.
Az a kérdés, hogy milyen ellenállású fűtőszálat vettél.
A 900-as aksihoz a 2,4-es az arany középút. Az 1,8-as hamarabb tönkremegy és jobban zabálja az aksit is (igaz nagyobb gőzt ad), a nagyobb ellenállásúakat meg a 900-as aksi nem nagyon bírja.
A fűtőszálak fogyóeszközök, 2-3 hét után takarítás mellett is tönkremennek, cserélni kell, vagy ha van barkácshajlamod, akkor tekerhetsz magadnak is (,de a kérdésedből ítélve ezt kizárnám).
Sokszor nem a fűtőszállal van a hiba, hanem az aksi középérintkezőjét kell egy kicsit kijjebb piszkálni.
Hogy pontosan hol a hiba, azt egy multiméterrel tudnád ellenőrizni.
Amúgy a fűtőszálat desztillált vízben tudod kimosni, utána ki kell égetni. De ha nem serceg, akkor nyilván nem tudod kiégetni sem. A youtube-on sok videót találsz róla.
Bár nem Helix, de itt egy cikk fűtőszálcseréről. (Hátha valakinek hasznára válik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!