Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 2-3 szál cigi mennyire...

Napi 2-3 szál cigi mennyire káros?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, 17 éves korom óta dohányzom.Eleinte kétnaponta elment egy egész doboz, az utóbbi pár hónapban sikerült napi pár szálra csökkenteni a napi adagot. Úgy érzem, ezt nem tudom nélkülözni.Ez mennyire kéros a szervezetre? MOndjuk ahhoz képest, h rengeteg dohányos napi 1-2 dobozzal is elszív...
2009. szept. 30. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
én is kb annyit szívok mint te:D de szerintem káros kis mértékben is!persze nem annyira mintha doboz menne el egy nap
2009. szept. 30. 18:10
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Én 4 doboz cigit szívtam el összesen eddigi életem során, de azt kábé 3-4 hónap alatt. Csak akkor nyúltam hozzá ha pl valami nagyon lefárasztott, vagy valaki nagyon felhúzott. Egy nap max 4 szálat szívtam, ez volt a legtöbb, de volt amikor 1 hónapig elő sem vettem. AZ én esetemben mivel segített abban hogy megnyugodjak, ez a kis mennyiség inkább volt hasznos, semmint káros.Az idegesség hamarabb végez veled TAPASZTALT!:(
2009. okt. 1. 17:02
 3/6 anonim ***** válasza:
öhm...talat.
2009. okt. 1. 17:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
napi 2-3 száll is lehet káros, de nem annyira mint a napi 2 doboz. de az a baj ezzel a napi 2-3 szállal, hogy ez változni fog. vagy kevesebb lesz, és soha többé nem gyújtasz rá, vagy több, és meg sem állsz a napi dobozig. aha gondolom most épp azt mondod magadban, hogy van akaraterőd, nem lesz nehéz megállni, hogy ne gyújts rá. én is ezt mondtam az elején és hipp -hopp itt tartok a napi doboznál :( nem tom letenni a cigit . képtelen lettem rá. léci ne csináld, még nem késő megállni. választanod kell, és még lehet is a dohányos életmód, vagy a nemdohányzó életmód közt. nem tűnik annak , nem tűnk, komoly döntésnek, de hidd el az. én már igy 8 év távlatában látom, hogy milyen problémákba eveztem bele magam a dohányzással. előnye is volt, de nem. nem kéne, nem éri meg semmiképp. bár visszacsinálhatnám, bár ne gyújtottam volna rá azon a hideg januári napon :S a plcsáb@ is elb@sztam az egész életemet :( :( :( :( :( :( hagyd abba, még az elején. szívjál inkább füves cigit. arra is rá lehet szokni, de nem annyira tré, mint a dohányzás, ha mást nem próbálsz ki, és nem mindennap tépsz. ennyi a bölcseletem.
2009. okt. 2. 09:30
 5/6 anonim válasza:
73%
Én úgy okoskodom hogy így kisebb esélyed van a tüdőrákra mint ha napi 2 dobozzal szívnál! De a cigi káros szokj le róla szerintem bár sejtem milyen jó a nikotin íze a szádban :P
2009. okt. 2. 19:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha valakinek van befolyásos embere a cigi gyárba TILTASSAbe!Manapság mindenki az egészséges életmódról papol, és Te azt kérdezed, h napi 2-3 szál cigi mennyire káros?Normi vagy????
2010. jan. 6. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!