Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Titeket zavarna ha a párotok...

Titeket zavarna ha a párotok dohányozna?

Figyelt kérdés
Dohányzás,

2013. máj. 7. 20:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez vigasztal, engem nem zavart volna :-)

A hatosnak meg üzenem, n+1 rosszabb dolog van ennél.

Minden nap ne igya le magát, minden héten, sőt még minden hónapban sem, de ezt egy fiútól is elvárom. Jó ha nyár van, te meg fiatal, akkor pia, pia, pia, az egy másik kérdés :-)

(Egy fesztiválon pl)

De ha valaki rendszeresen hullarészegre issza magát az beteg ember, segítségre van szüksége, úgy hívják, hogy alkoholista.

Ha néha elvéti a lépést, én is hánytam már piától, nem célom megismételni. Valószínű nem utoljára történt, de már lassan egy éve ittam magam hányósra és két kezemen megszámolom hányszor vétettem el csúnyán a lépést.

Undorító ha valaki okádósan részeg, akár fiúból akár lányból van, de néha mindenki elkövet, néhány hibát... :-)

A cigi szerintem nemigen mérhető a lerészegedésig iváshoz, az egy szokás, egy rossz szokás. Ne mondd, hogy neked nincs rossz szokásod. Illetve mondjad nyugodtan, legfeljebb hazudsz (nekünk mindenképp, talán neked is). Nekem is van rossz szokásom, nehogymár az alapján ítéljem meg szegény lányt, hogy dohányzik. Egyszer rosszul döntött, aztán attól még ugyanolyan ember. Külső-belső, kedvesség, értelem, stb.

Nem értek egyet ezzel az újkori tendenciával, hogy Sárga Csillagot varrunk a dohányosokra.

Mondom ezt úgy, hogy SOSE cigiztem.

2013. máj. 8. 21:50
 12/13 anonim ***** válasza:

"Szerintem nincs sok rondább dolog ezeknél."

Megcsalás, kihasználás, hitegetés, szarkavarás, barátaiddal/családoddal szembefordítás, lejáratás, hogy a BTK-ba ütköző dolgokat ne mondjam (drogozás, k*rválkodás, stb)

2013. máj. 8. 21:53
 13/13 anonim ***** válasza:
mindig kell keresni egy bunbakot. az emberek elhizottak es a cukorbetegseg nepbetegseg de megis a cigire tekintunk ugy mintha valamifele antikriszuts lenne.
2013. máj. 9. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!