Hogy érdemes letenni?
8 éve cigizek. Szeretném már letenni.
Sokan mondják hogy csak simán rakjam le egyik napról a másikra. De viszont sokan azt mondják h. napi szinten csökkentsem, és van aki az elektromos cigire próbál rábeszélni...
Szerintetek? Lehetőleg tapasztalatot is írjatok!:)
Csak is akarat kérdése semmi más... Csak döntsd el, hogy nem gyújtasz rá többet és kész... csak rajtad áll, senki nem erőszakolja rád, ha újra megfogod és rágyújtasz csak magadat okolhatod. Igazából kell valami ami miatt nagyon komolyan elhatározod magad. Én többször megpróbáltam, mert kértek rá, meg hogy "nem jó, nem egészséges, szokj le..." stb. szövegek... De egyszer tavaly december eleje-közepe körül bekerültem a kórházba (tök más miatt) de azt álmodtam, hogy a cigi miatt kerültem be mert valami daganatot találtak a cigi miatt.
Nekem mindkét szülőm rákban halt meg, mind a kettőnek többféle is volt egyszerre (és még csak 19 éves voltam mikor meghaltak - anyám 14 éves koromban)...
Szóval nekem ez a lökés kellett ahhoz hogy soha többet ne gyújtsak rá. Igazából ne is leszoktam, inkább csak abbahagytam, szerintem leszokni nem lehet soha, legfeljebb nem gyújtasz rá. Mert kívánni akkor is fogja az ember... én legalábbis kívánom mindig, főleg ha megérzem, de nem engedek a kísértésnek!
Szóval most 22 évesen 8 év kemény dohányzás után (piros cigik, erős cigik, minimum 1 doboz 1 nap) már lassan fél éve nem gyújtottam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!