Szerintetek érdemes visszaszokni a cigizésre, m ha már 1x lerakod?
Ez de hulyeseg...
A baratod nem szokott le rola, mert csak a fuggoseget akarja egy maskk fuggoseggel potolni..
Legyen inkabb sportfuggo, akkor mindenkepp jol jar!
de a cigi nem fogyaszt, és a leszokás nem hízlal. vannak összefüggések, amikor dohányzik az ember, pl könnyebben összeesnek az izmok, ezzel súlyt veszít, de mégszarabbul néz ki. illetve van aki leszokás után nekiáll zabálni, és ettől hízni fog, de nem kell enni..én leszokással egyidőben kezdtem el sportolni, azóta nem is dohányzom (nem is kívánom), és le is fogytam. 2 súlyos fogyatékosságomat tüntettem el egyszerre :D
ha most megint elkezd dohányozni, nem lesz véknyabb, max a cigi megint elveszi az étvágyát, és még löttyedtebb lesz. de ha meg már ezt akarja csinálni, akkor hánytassa magát, az legalább ingyen van. vagy vegyen valami étvágycsökkentőt, azzal lehet úgy fogyni, hogy nem eszünk, és azért. ha meg minőségi fogyást akar, akkor jól belőtt étrenddel, és rendszeres mozgással le tud fogyni
Ahogy valaki írta nem szokott le a párod mert a cigit a kajával pótolja.
Ha logikusan belegondolunk én nem fogytam le mikor elkezdtem dohányozni.
Most leszoktam és ugyanannyit eszek mintha dohányoznék ergo attól,hogy leszoktam a kajálási szokáaim nem változtak meg és így nem is hízok.A barátodnak kéne egy kis bátorítás és próbálja meg élvezni a nikotin mentes életet mert nagyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!