Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mit tegyek? Nem akarok visszas...

Mit tegyek? Nem akarok visszaszokni!

Figyelt kérdés

Régen több évig dohányos ember voltam (napi 1 doboz).

Nehéz volt a leszokás, azóta eltelt 2 év, és most ujra elkezdtem cigarettázgatni. Három hete, kb napi 1-3 szállal. Az a gond, hogy egyszerüen most nem érzem azt , hogy abba kellene hagynom. Így ez se nem drága, se nem vagyok függő, igazából büdös sem leszek tőle..semmi károsat nem érzek benne, mégis érzem hogy nem lenne szabad.

vélemény?

2013. febr. 19. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Én most rá is gyújtok akkor..
2013. febr. 19. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy valaminek nem érzed azonnal a káros hatását, van neki. Napi 1-3 szál nem kevés. Most tedd le, amíg tudod. Kérj segítséget hozzád közel álló személytől, akiben megbízol (akárki nem tud ebben segíteni, mert ha elmondod neki, hogy mi az ábra, azzal egy súlyos gyengeségedet osztottad meg vele, amit nem oszt meg az ember bárkivel szívesen. Ezért kell olyan, akiben igazán megbízol).
2013. febr. 19. 18:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Azért arra ne vegyél mérget, hogy ennyitől nem leszel büdös :) Egy nemdohányos orra sok mindent kiszagol.

Ha cigizni akarsz, cigizz. Én 9 éve nem gyújtottam rá, de mostanában megint sokat gondolok rá...nem fogok újra pöfékelni, de az érzés sokszor rámtör. Leszokni nem lehet, csak elhatározással abbahagyni.

2013. febr. 19. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Milyen fajtát szívsz?
2013. febr. 19. 19:13
 5/5 anonim ***** válasza:
ha nem akarsz visszaszokni akkor ne dohányozz, amúgy mivel én már 2* visszaszoktam, nyugodt szívvel közlöm, hogy már visszaszoktál...
2013. febr. 19. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!