Normális hogy magamtól rá akarok szokni a dohányzásra egy álom miatt? Mit csináljak?
Milyen kamasz vagy te?:D
Szülői engedéllyel nem sok esélyt tartok rá, hogy kipróbálod, bár kitudja, lehet vesznek a szüleid, nekem vettek volna, ha nem lett volna lehetőségem, de nem hinném, hogy mindenki szülei támogatják a kipróbálását.
Ez nem olyan nagy dolog szerintem, a szüleiddel komolyan az életed 100%-át megosztod?
Hazugsággá pedig csak akkor válna, ha rákérdeznének, hogy próbáltad-e már, és letagadnád. :))
Szürke, fehér a leggyengébb, mentolos pedig fajtától függ, bár általában az is gyengébb.
Szerintem próbáld ki, ha nagyon kíváncsi vagy, ha meg elmúlik a vágyad, akkor meg ne, vagy dönts ahogy szeretnél.
Ez azért nagyon ritka, hogy egy 15 éves lány így gondolkodjon. A szüleid biztos büszkék rád! :)
Szerintem se próbáld ki, max. 1 slukkot egy jó erős fajtából, akkor tuti elmegy a kedved tőle egy életre. :D És ezt be is vallhatnád a szüleidnek, én ezért nem lennék mérges a lányomra. :)
Én ilyen érdekes kamasz vagyok.. :D
Köszönöm mindenkinek a válaszokat és a tanácsokat, igazán hasznosak voltak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!