Normális hogy magamtól rá akarok szokni a dohányzásra egy álom miatt? Mit csináljak?
Könyörgöm, milyen válaszadók járnak ide, akik arra biztatnak, hogy cigizz bátran?!
Ha már ilyen jó a neveltetésed (ami igazán ritka a mai világban), hogy nem szeretnél hazudni a szüleidnek, akkor evvel az erővel ne is szokj rá! A nikotin függőséged okoz, magyarul a szervezet kívánni fogja. Én is mentolosat szívok, de az istennek sem tudom letenni. Egy évig abbahagytam, de utána vissza szoktam. Van is minden bajom tőle, sárgák a fogaim, büdös a leheletem, csúnya a tüdőm, fáj a gyomrom, csúnya a bőröm és ezek mind a nikotintól, meg a dohányba lévő méreganyagoktól van.
Kérlek ne szokj rá, ki se próbáld! Nagy a csábítás és utána megbánod, de akkor már lehet, hogy késő.
Az egész osztály renitens. Csak saját maguknak ártanak, de ők ezt még ne tudják, nem foglalkoznak vele. Inkább legyél most "kívülálló" mint később erős dohányos. És nem utolsó szempont, hogy milyen drága a cigi ....
De a te döntésed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!