Aggódjak barátnőm miatt?
Figyelt kérdés
Angyaltrombita levelét akarja elszívni, mert szerinte olyan lesz a hatása, mint a fűnek. Lehet valami baja? Megakadályozni nem tudom, mert nem vagyok a városban...2013. máj. 5. 17:55
1/3 anonim válasza:
Hát, most utána néztem, és azt írják, hogy minden része halálosan mérgező. De a törzsek használták narkotikumként, ezt is olvastam. Inkább vegyetek füvet, mint ezt szívja, abból nagy baj nem lehet. Fantáziáját értelmesebb dolgokra is használhatná egyébként.
2/3 anonim válasza:
Könyörgöm! Minek bármelyiket is szívni???
3/3 anonim válasza:
Ha olyan lesz a hatása, akkor miért nem Olyat vesz?? Hátha olyat próbál elszívni, amitől baja is lesz utána, szóval én aggódnék miatta. Azért mindenképp, hogy hülyeségeket akar elszívni.. ha mindenképp szívni akar, akkor legalább beszéld rá a fűre, azt már egy páran kipróbálták és mégis élnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!