Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Zsibbad a bal karom pár...

Zsibbad a bal karom pár napja, mennyire aggódjak?

Figyelt kérdés
Vasárnap kezdődött minden. Dolgozni voltam, és végig állni kellett. El kezdtem szédülni, éreztem, hogy zsibbad a bal karom, amit aztán követett a jobb is. A végére nagyon gyengének éreztem magam és úgy éreztem fulladok, ezért megvizsgált egy orvos, aki megállapította, hogy nagyon alacsony a vérnyomásom (90/60). Még délután rosszul lettem, annyira zsibbadtak a karjaim, hogy nem éreztem őket, a zsibbadás kiterjedt az államra is, és a szívem egyik pillanatról a másikra ki akart ugrani a helyéről, annyira gyorsan és nagyokat vert. Akkor megállapították, hogy nagyon leesett a vérnyomásom, és hamarosan jobban leszek, mert visszaállt a normál értékre. Azóta tényleg jobb, olyan 107 körül mozog a vérnyomás, és már nem is fulladok annyiszor (egyre kevesebbszer), de a bal karom szinte folyamatosan - bár jóval kisebb mértékben zsibbad. Elküldtek laborra, de csak hónap végén jutok sorra, gondoltam addig rákérdezek, történt már valakivel ilyen?

2013. ápr. 16. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem kérj időpontot belgyógyászatra!Ott többet tudnak mondani ha megnéz a doki.Ránézésre is sokat tud, nem feltétlenül csak a vizsgálat eredményéből. Én 2hónapja jártam bőrgyógyászatra, mikor elmentem belggyógyászhoz, és azóta diagnosztizáltak 3gyógyíthatatlan betegséget nálam, amire komoly szteroidot meg egyéb gyógyszert kapok!Érdekes ilyenkor egy komoly kivizsgálás!

2013. ápr. 16. 11:27
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
velem elő szokott fordulni, de ált. úgy, hogy a testem egyik fele zsibbad, volt hogy a karom, lábam, állam, sőt, még a nyelvem egyik fele is, iszonyú kellemetlen, szédültem, izzadtam, hányingerem volt, a szemem vibrált, alig láttam, nekem is majd kiugrott a szívem. nem tudom, mitől lehet, én nem mentem vele orvoshoz. sztem pánikbetegség, vagy nagyobb stressz után jött rám ez a dolog. :/ sztem nyugi, nem komoly, velem kb. évente megesik, de el is múlik, idegesség. nyugi!!! :)
2013. ápr. 16. 11:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az is lehet, hogy valamelyik csigolya rosszul áll és nyom egy ideget. Ami miatt lehet vérnyomás probléma szédülés és a zsibbadások. Egy kiropraktor vagy egy jó csontkovács meg tudja oldani. De lehet idegi alapu is mint ahogy az előttem szóló írta.Jobbulást

2013. ápr. 16. 21:02
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat.lehdt tényleg elmegyek a belgyógyászatra,ha nagyon húzzák a vizsgálatokat.remélem tényleg semmi komoly,és csak pánikról van szó-ami bennem is felmerült...
2013. ápr. 17. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!