Dunhillnél jobb cigimárkák?
Figyelt kérdés
2013. máj. 2. 18:04
1/12 Kinga1995 válasza:
Marlboro Bluetooth Frost a legfincsibb :-P
Utána viszont a Dunhillek a legjobb cigik.
A pattintósok :-P
2/12 anonim válasza:
Dunhillt én is kipróbálnám de nem szoktak erőset szívni. Melyik gyenge belőle?
3/12 anonim válasza:
Utolsó. A Fehér meg a Szürke Dunhill elég gyengék. Amúgy én sokkal jobban szeretem a Dunhill-t mint a Marlborot:D
4/12 anonim válasza:
Ez elég relatív, kinek mi. Én pl. a mentolosat nem szeretem, semmi cigi íze nincs. :)
5/12 anonim válasza:
Szerintem nagyon szar cigi a dunhill
6/12 anonim válasza:
Mindenkinek más a nyerő. Ha engem kérdezel csak Camel!
7/12 anonim válasza:
Djarum, keves helyen lehet kapni de nagyon jo, draga is 2000 Ft egy doboz, van belole cherry-s meg szegfűszeges ilyesmik. Ilyen ünnepi cigi.
8/12 anonim válasza:
Teljes mértékben relatív , hogy kinek mi a "jó". Aki pl. ribancpálcát szív (slim , extra slim) , annak nyilván az a jó, neked meg úgy néz ki a DH. Nekem a kedvencem a kék Bond, és a RÉGI beton szofi, amikor még volt íze , és ereje. Ma már sajnos nincs :(
10/12 anonim válasza:
én is próbáltam djarum-ot.. nagyon jóó :D de szerintem a DAVIDOFF sem rossz cigi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!