Melyik a jobb leszokási módszer?
Aki erős, az elszívja az utolsót, és többet egyet se
Aki kibúvót keres meg az időthúzni, az biztos a fokozatosság elvét fogja hangoztatni
20/F
Én egyik napra tettem le a cigit, mert le akartam tenni. Több, mint 3 éve nem dohányzom.
Akarat kérdése, nem más. Akiben meg nincs meg az erős akarat, az meg nem fog leszokni.
Én is úgy tettem le, hogy aznap nem gyújtottam rá és utána sem. NEM BÁNTAM MEG.
A fokozatosság elvén működő az egy jó játszma, mert amikor a napi 1-2 szálnál tart az ember azok nagyon-nagyon felértékelődnek. Mondjuk este 7-kor elszívod az aznapi utolsót, a fene megesz másnapig. Aztán jön valami gond és jön az agyban az a mondatocska, hogy csak ma még egy szálat többet úgyse, bizonygatja az ember magának és ott és akkor el is hiszi. De még, hogy elhiszi, hát hiába jól át tudjuk vágni a saját agyunkat ilyen ésszerű /-nek tűnő/ magyarázatokkal. Aztán egyszer csak újra szívja és elmélkedik azon, hogy le kéne tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!