Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ha valaki úgy cigizik hogy...

Ha valaki úgy cigizik hogy csak szív eggyet a cigiből és egyből kifújja a füstöt attól lehet valami baja?

Figyelt kérdés

2013. máj. 2. 00:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Eazy -nek.A kérdező nem azt kérdezte hogy kaphat-e szájrákot. Csak egy kisokos megemlítette hogy a nem éppen okos barátnője szerint ha nem tüdőzi le pár hónapon belül szájrákot kap...

Erre a másik nem okoska írja hogy ha letüdőzi akkor minimálisra csökken a szájrák kialakulásának esélye..

Egyik nem okosnak sem jut eszébe hogy teljesne mindegy hogy letüdőzi vagy sem. Így is úgy is rákot kaphat, ha hajlamos a rák kialakulására.. Okoskám...

2013. máj. 2. 18:07
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
,A kérdező azt kérdezte hogy ha nem tüdőzi le lehet e valami baja. Igen. Szájrák. Azt senki nem mondta hogy nem kaphat tüdőrákot.,
2013. máj. 2. 18:12
 13/21 anonim ***** válasza:

Gondolkozzál már Kinga, ha már a barátnőd nem egy agytröszt.

Ha szívsz egyet, ha letüdőzöd, ha nem, akkor is ugyan addig van a szádba.. Semmi alapja nincs ennek a marhaságnak, mint annak se hogy ha fiatalon elkezdesz cigizni, kicsi maradsz.

Mondjuk az is igaz, hogy semmi értelme nincs, ha nem tüdőzöd le.. az meg hogy egy szál után parázol, az azt mutatja, hogy kb. 13 lehetsz :)

2013. máj. 2. 22:06
 14/21 Kinga1995 ***** válasza:
49%

2013-1995 bąszki kettes vok matekból, de ez nem 13. :-D

Am meg hol paràzok egy szál cigitõl, ha napi egy dobozt (15-25 szál) szívok? :-D

2013. máj. 2. 22:24
 15/21 Kinga1995 ***** válasza:
Letüdõzés nélkül meg persze h ninxs értelme
2013. máj. 2. 22:25
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi hülyeség elhangzott itt. Ha letüdőzöd akkor tüdőrákot is és szájrákot is kaphatsz és gégerákot is hiszen ezeken a helyeken végig megy a füst. Ha nem tudőzöd le akkor "csak" szájrákot kaphatsz. Persze ezek a rákos megbetegedések akkor alakulnak ki ha a füst éveken keresztül rendszeresen irritálja ezeket a felületeket. Egy kipróbálástól semmi bajod nem lehet. Viszont nem érdemes rászokni az előbb említettek miatt.
2013. máj. 3. 08:32
 17/21 anonim ***** válasza:
Attól, hogy letüdőzöd még nem lesz értelme a cigizésnek, hiszen alapvetően semmi értelmes indok nincs rá. Viszont a letüdőzés nem akadályozza meg a szájrák kialakulását, mivel a cucc a szádon keresztül jut be (kivéve persze, ha a cigit az orrodba dugod)...
2013. máj. 3. 08:35
 18/21 anonim ***** válasza:

13. vagyok

Azt nem neked szántam, hanem a kérdezőnek :))

2013. máj. 3. 22:02
 19/21 Jocipapi válasza:
100%

Én is így kezdtem.

Húsz év múlva van még 3 fogam, 3 lépésről tárgyalnak velem, tudok még kb 20 m -futni anélkül , hogy meg fuladjak a krahácsolástól-

Szóval bárki is vagy ne vedd a szádba mert a nikotin a szádon keresztül is felszívódik , és onantól kezdve becspja az agyadat , és hiába küzd az immun rendszered, a rabjává válsz

Ha elég okosnak tartod magad érdemesnek a hosszú és szép életnek, akkor még azokat is kerüld akik az orrod alá füstölnek. Annyira szenyezett már a környezet, a levegő hogy azt is elég le küzdeni.

Ezt én mondom aki már nagyon sajnálja , hogy nem halgatott az okos szóra és már most hiányzik az a jó pár év az életemből amit elpöfékeltem

2013. máj. 4. 12:44
 20/21 anonim ***** válasza:

A cigaretta nem fog ártani, csak ne gyújtsd meg.

De olcsóbb ha nem is veszel egyáltalán :)

Egyébként technikailag nézve kevésbé ártalmas ha nem tüdőzöd le, de úgy is árthat, ráadásul még rászokhatsz hogy le is tüdőzöd. Nem attól leszel vagány hogy cigizel, szerintem hagyd a fenébe. Ha ezzel akarsz menőzni tegyél egy szálat a füled mögé, meggyújtani, szájbavenni nem kell;

2013. máj. 7. 05:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!