Ti miért szívtok füvet?
Kíváncsi lennék, hogy ki miért, mekkora mértékben és milyen rendszerességgel használja...
Engem nagyon érdekelne a motivációtok, illetve a pozitív-negatív hatásai a rendszeres használatnak. Minden oldalról érkező vélemény érdekelne!
Én általában azért füvezem mert ellazít, engedi megfontoltan átgondolni a dolgokat, segít más szemszögből megvilágítani a történéseket. Sokszor ad válaszokat de persze sok-sok kérdést is...
De persze néha megijeszt, hogy nem-e csak azért használom mert csak így érzem magam számára saját magamat eléggé izgalmasnak.
Egyébként naponta kb 0,1-0,2g pipával...
sajnos jopar evrol van itt szo.:/
leepulesrol annyit hogy inkabb agyi.erezhetoen "bevgayok tompulva" halgatabb lettem. tudorol nem tudok nyilatkozni mert dohanyzom is.
erre a kerdesedre valaszolva azert is szeretik ennyien a zoldet mert minimalis(szinte semmi) tolerancia szintnovekedes van.szoval en a mai napig be tudok allni egy 0.2es cigitol is.max annyi hogy egybol megtudod allapitani mar ranezesre is hogy jo zold e.
ha a mancsizz alatt a kajaflesset erted akkor annyit lehet rola mondani hogy sokadik alkalommal mar semmi kajafless nem lessz. es annyit a szuperegeszseges furol hogy ha eszel annak is csak a csekely mennyisege szivodik fel.
szoval valasz a fokerdesre azert mert ez a tokeletes kabitoszer.nem addiktiv (sokkal kevesbe okoz fugoseget mint a cigi), joerzest ad de megis tutsz magadrol(nem trippelsz le a villamosrol.:D) nem lehet tuladagolni, vannak jotekony hatasai is es a legfontosabb hogy nincs lejovoje azaz nincs olyan mint a spurimasnap vagy ekimasnap ami egyszeruen katasztrofalis.
Én úgy szoktam rá a fűre, hogy belekeveredtem egy igen nagyon züllött társaságba, és rászoktattak.
Első alkalommal mikor szívtam, irdatlan rosszul lettem, majdnem meghaltam. Most nem írom le, mi történt..
Aztán pár hónap múlva megint szívtam. Az valami eszméletlen jó volt. Aztán megint. És megint. És megint. Aztán már én vettem magamtól. És megint. És megint. Aztán már ott tartottam, hogy hetent vagy 5gramm (!!!) füvet elszívok.
Pozitív hatásai: Csak annyi, hogy mindennél boldogabb voltam, mikor bevoltam tépve.
Negatív: Irdatlan rossz volt józanul, kb depressziós voltam, az igaz barátaim elhagytak, mindig csak a fűn járt az eszem, elhanyagoltam a külsőmet, a családomat, mindenemet. Már ott tartottam, hogy másra is rá fogok kattanni. De nem. Azt már nem engedtem meg magamnak.
Nem jó játék ez hosszútávon, gyerekek.
Atkinson & Hilgard - Pszichológia című könyvben is bőven van szó minden fajta drogról és itt is leírják, hogy a fű nem okoz testi függőséget. Több haverom is több éven át füvezett aztán megunták és egyik napról a másikra simán abbahagyták.
Negatív hatásai minden napos használat esetén vannak: koncetrációs zavar, fáradékonyság. A füstje rákkeltő lehet, de mivel általában kevesebbet szívunk mint cigit, és gyógyító hatása van a rákkal szemben ezért ez jelentéktelen. Leírok egy táblázatot (szintén a könyvben megtalálható) a drogok csoportosításáról.
Depresszánsok (szedatívumok):
-Alkohol (etil-alkohol)
-Barbiturátok
-Noxyron
-Sevenal
-Nyugtatók (minor trankvillánsok)
-Miltown
-Xanax
-Válium
-Inhalátumok
-Oldószerek
-Ragasztók
Opiátok (narkotikumok)
-Ópium és származékai
-Kodein
-Heroin
-Morfium
-Metadon
Stimulánsok
-Amfetaminok
-Benzedrin
-Dexedrin
-Methedrin
-Kokain
-Nikotin
-Koffein
Hallucinogének:
-LSD
-Meszkalin
-Pszilocibin
-PCP (fenciklidin)
Cannabis-származékok
-Marihuána
-Hasis
A fűnek sok fajtája van.
Ha a marihuána hatásaira nem vagy felkészülve, szinte halálos erősségű torok és fülfájdalmat okoz.
Én kétszer csináltam és mindkét alkalommal ugyanazt a világot láttam alternatívákkal.
Belépsz egy másik világba és azt tapasztalod egy ember azt mondja neked jó ez a világ, szívjál még füvet
Az első alkalommal nem voltam felkészülve a gyors futásra, a pixeles képre, az érthetetlen emberek érthetetlen történeteire (esti mese kakaó ivás, 100-150 betűs hónap nevek, csúnya szavak, minden nap úgy telt el, hogy az emberek mindössze egy mondatot mondtak), egy olyan világra ahol az emberek sárt ettek 50 betűs csúnya szavakat mondtak, akivel rosszban voltak, fegyverrel lelőtték és arra, hogy nekimegyek házaknak.
Második alkalommal ugyanezt a világot láttam alternatívákkal és konkrétan 5 percig voltam benne és utána megnéztem pontosan hol vagyok és elolvastam az utca nevét.
Folyamatosan azt mondtam nincs ismétlés, nem érdekel semmi száz betűs nap, hónapnév, nem vagyok jedi, lovag, király, császár.
Nehezen tudtam tartani magam és azt a világot láttam, ami volt, igaz kicsit máshogy.
A Deák téren odamentem lányokhoz és azt kérdeztem milyen nemzetiség vagy: spanyol olasz vagy kubai?
Az egyik azt válaszolta spanyol, a másik azt olasz.
Gondolkodtam és tudtam halálomon vagyok és nem vihetek haza egy büdös g*c*s spanyol olasz vagy kubai r*b*nc*t sem.
Ezért az lett megöleltem az olasz kurvát és elengedtem.
És ezek után konkrétan arról beszéltem megbaszom az összes spanyol olasz vagy kubai büdös g*c*s r*b*nc*t b*z* meg g*c*.
És az összes utcanév vagy cég feliratát felolvastam, azért, hogy erősítsem a hitem, a Földi világban vagyok.
És van egy ismerősöm egy büdös g*c*s román k*rv*, m*gb*sz*m őt is az teljesen biztos.
Én szűz csillagjegy vagyok és munkaként fogom fel a sz*x*t, de amikor megismertem ezt a román k*rv*t és mindent elmondtunk egymásnak az egyik nap konkrétan akkora tüzet gyújtott bennem, amit még az előtt soha nem tapasztaltam.
Konkrétan szerelem volt és mindent megtettem azért, hogy jöjjön el Magyarországra, de semmivel nem tudtam meggyőzni.
A csaj konkrétan élvezi az életet: dohányzik, iszik, füvezik ergo ésszerű választás lenne nekem és kinézet alapján 10/10 lány.
És igaz nem lett az enyém a román k*rv*, de egyszer megtalálom egy buliban és megbaszom a büdös g*c*s pináját az teljesen biztos.
B**dm*g g*c*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!