Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Lehetséges lenne az, hogy a...

Lehetséges lenne az, hogy a közeljövőben legalizálják a Marihuánát?

Figyelt kérdés

2013. máj. 1. 01:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem a legnagyobb baj az, hogy a marihuánát legtöbbször a hangoskodó, magukat rappernek nevező, nyóckerről dumáló kötözködős cigányok reprezentálják, holott a fűhöz közük sincs, mert herbát szívnak. Én sem tartom magam értelmiséginek, van viszont egy főiskolai végzettségem, és elég jó beosztásban dolgozok. Emellett szívok, de ezt senki sem tudná megmondani rólam. Az ilyeneknek kéne felállni és elindítani a lavinát, mert amíg a romák és egyéb hasonló buta réteg képviseli a mariskát, addig az emberek azt fogják róla hinni, hogy butít...
2013. máj. 3. 12:26
 12/21 anonim ***** válasza:
A romák ugyan ezt csinálják az alkohollal is, ittas állapotban üvöltöznek a trolin, meg mindenkinek beszólnak. Mégsem az alkoholról alkotsz véleményt, hanem ezekről a személyekről.
2013. máj. 3. 12:39
 13/21 A kérdező kommentje:
Romáknak sem drogozni sem inni nem kell ahhoz, hogy kötözködjenek-ordibáljanak...
2013. máj. 3. 17:00
 14/21 anonim ***** válasza:

Ebben tökéletesen igazatok van, viszont vegyünk figyelembe pár demográfiai szempontot: Magyarország társadalma egy öregedő társadalom, ez azt jelenti, hogy a népesség nagyobb számát idősek (40 éven felüliek) alkotják - légyszi, ne kössetek bele abba, hogy a 40 éves még nem idős. Namármost, az ÖREGEK (60+) sokszor nem egy etnikumot ítél el, hiszen az ő idejében még nem volt akkora a cigány-magyar ellentét, mint most, sokkal inkább hajlamos betudni egy viselkedésformát az adott szer használóinak. Mi több, az ő idejükben a marihuána még a pokol legmélyebb bugyrából előbújó, veszélyes és halálos növénynek számított. A 40-60 éves korosztály sincs tisztában a marihuána előnyeivel, ő is csak annyit tud, hogy egy növény, amitől beállsz, és az ő szüleik (a 60+-osok) is azt nevelték beléjük, hogy az az ördög műve, viszont sokan közülük már liberálisabban látják a dolgokat, de még mindig sokan a NEM felé hajlanak.

Ha ezeket vesszük alapul, akkor megláthatjuk, hogy a 40+ korosztály nem a növény pozitív - és akár negatív - hatásai miatt fog ítélkezni, sem a tudományos vizsgálatok alapján, sokkal inkább az ezt fogyasztó réteg alapján - ami jelen esetünkben, sajnos, egy igen rossz, hangoskodó, bűnöző réteg. Ilyen körülmények között értelmetlen lenne szavazást indítani, mert statisztikailag esélyesebb, hogy a szavazók nagy része nemleges választ adna...

2013. máj. 3. 18:46
 15/21 anonim ***** válasza:
*jav: Nem feltétlen CSAK a bűnöző réteg fogyasztja a marihuánát, de az ember ezeket látja meg először, és felszínessége révén, ezek alapján itélkezik.
2013. máj. 3. 18:47
 16/21 anonim válasza:
0%
Nagyon remélem, hogy nem! Rohadjon meg az összes füves köcsög! Utállak titeket felszedni, leszedni, kiszedni mindenhonnan. Totál be vannak állva, aztán amikor megy az intézkedés, vagy amikor kitisztultak: Ja!!! hát én be voltam tépve! Csak csinálják a papírmunkát nekem, retek, szar alakok!
2013. máj. 16. 20:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Előző hozzászóló: baromi sötét ember vagy, már ne is haragudj, de sajnos szükség van ilyen emberekre is :( (nem sokáig)
2013. máj. 20. 00:04
 18/21 anonim válasza:
10%

Az előttem szólónak:

Sötét a te fejed drága barátom!

Majd ha neked kell őket összeszedni félig kihűlt állapotban akkor beszélgethetünk pajtás! Ha kimész egy helyszínre és látod, hogy szinte gyerekek vannak kiterítve és persze később jön a toxikológia, hogy be volt tépve a sofőr és nem tudott időben reagálni, mert totál be volt lassulva. majd ha te mondod el ennek a gyereknek az édesanyjának, hogy a fia meghalt, sőt még három embert megölt azért mert menőzésből be kellett tépnie...majd akkor beszélhetsz így velem! Nekem ez az egy eset elég volt arra, hogy szívből utáljak minden ilyen dolgot. És akkor nem beszéltem azokról az esetekről, amikor a seggük kilóg a rongyos gatyából, de erre a szarra van pénzük az embereknek...Szomorú nap lesz az, amikor ezt a szemetet legalizálni fogják! nagyon remélem, hogy soha nem fog sor kerülni rá!

2013. máj. 20. 03:19
 19/21 anonim ***** válasza:
Te, utolsó, akkor miért mentél rendőrnek/mentősnek, vagy akármi vagy? Tudhattad, hogy ebbe a munkakörbe az is beletartozik, hogy fel kell szedned a részeg/betépett/beszívott/beexezett/beherkázott embereket is. Én sem mentem ápolónak az öregek otthonába, mert nem lenne gyomrom sz*rt mosni... Miért nem lettél mondjuk szobafestő-mázoló? Ott tökegyedül lehetsz egész nap, ha maszekolsz...
2013. máj. 20. 09:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Ja, és szívtam már túl magam annyira, hogy azt sem tudtam, hol vagyok, mégsem feküdtem le az utca közepére aludni. Valahogy hazamentem (hazavitt párom :D), és ott aludtam. Szerintem a marisra pont, hogy nem jellemző, hogy beájulnál tőle, sőt, ha rákoncentrálsz arra, hogy haza akarsz menni, akkor tuti sikerülni fog... Az alkoholtól szoktak felborulni a részeg csövesek. Az meg, hogy valaki autóba ül beszívva... Látod, így is vannak hülye emberek, hogy illegális, és tuti úgy is lennének, hogy ha legális lenne. Az alkohol is legális, mégis naponta több száz ember ül részegen autóba. Ez nem a szer hibája, hanem az emberi gyarlóságé...
2013. máj. 20. 09:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!