Három napja cigizek. Zöld szofit vettem, de egy kicsit szédülök tőle. Ez az elején normális? Vagy más cigit szívjak (pattintós)? Vagy hagyjam az egészet?
Én 14 évesen kezdtem, piros multival, az elég erős, azért szédülsz, mert a szervezeted nincs hozzászokva a hirtelen nikotin adagnak...
Nem akarok példabeszédekbe bocsátkozni, én is úgy indultam, hogy csak kipróbálom, de egy idő után hozzászoksz, hogy napi 3-4 6-7 szál, és így tovább, amíg a pénztárcád engedi...
Ha a helyedben lennék, hagynám a fenébe, menőbb nem leszel tőle! :)
persze hogy normális..én 15éves szülinapomon bevoltam rúgva és elszivtam életem első cigijét,szédültem+betonrészegen másnap nagyon szarul voltam:D
azóta aktivabb-dohányos lettem és most 17/f vagyok.
Nem tudom miért gondolja mindenki azt, hogy csak divatból cigiznek a fiatalok... Az meg sem fordul a fejetekben, hogy azért cigiznek, mert jólesik a cigi? Ekkora populista dumát meg nem kéne mondani neki, hogy havi 30 ezerbe kerül. Ahhoz napi 1,25 dobozzal kéne elszívni (átlag 900 ft-al számolva). Vannak alkalmi bagósok is, akik csak néha eltolnak egy-két szálat. Mondjuk ezt még nehezebb megállni szerintem két rágyújtás között, mint leszokni.
De a kérdésedre válaszolva: szívj gyengébbet, ha alkalmi dohányos vagy. Fehéret vagy sárgát. A zöld/kék már közepes cigi nem kezdőknek való. Igaz én pirossal kezdtem és az sem volt sok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!