Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Három napja cigizek. Zöld...

Három napja cigizek. Zöld szofit vettem, de egy kicsit szédülök tőle. Ez az elején normális? Vagy más cigit szívjak (pattintós)? Vagy hagyjam az egészet?

Figyelt kérdés

#Kdhk
2013. ápr. 27. 13:10
1 2 3
 21/28 Ashli válasza:
ha nem vagy hozzászokva előfordul persze...én ritkán cigizek csak, de tényleg nagyon ritkán de a mai napig be-be szédülök főleg a végén mert ott erősebb egy picit .ez nem cigifajtától függ.bár az erősebbtől nyilván jobban szédülsz is.narancs pall malltől biztos nem szédülnél :P. de am felesleges cigizni,sokan rá tudnak szokni és hidd el nagyon nem éri meg...inkább már csak divat a fiatalok körében...
2013. ápr. 28. 14:05
 22/28 anonim ***** válasza:

Én 14 évesen kezdtem, piros multival, az elég erős, azért szédülsz, mert a szervezeted nincs hozzászokva a hirtelen nikotin adagnak...

Nem akarok példabeszédekbe bocsátkozni, én is úgy indultam, hogy csak kipróbálom, de egy idő után hozzászoksz, hogy napi 3-4 6-7 szál, és így tovább, amíg a pénztárcád engedi...

Ha a helyedben lennék, hagynám a fenébe, menőbb nem leszel tőle! :)

2013. máj. 10. 20:15
 23/28 walk w1th mee válasza:

persze hogy normális..én 15éves szülinapomon bevoltam rúgva és elszivtam életem első cigijét,szédültem+betonrészegen másnap nagyon szarul voltam:D

azóta aktivabb-dohányos lettem és most 17/f vagyok.

2013. máj. 20. 14:08
 24/28 Alaque ***** válasza:
Én tizennyolc évesen dohányoztam először, idestova hat éve, de sosem szívtam el napi egy doboznál többet. Azóta persze áttértem a töltésre. Ha iszom, az más, olyankor több is elmegy, de ha nincs semmi buli, akkor hetekig is képes voltam tartani a napi fél dobozt, ráadásul órára pontosan, és egyáltalán nem direkt! :D Manapság barátnőmmel ketten szívunk el kb. hetente egy nagy zacskó dohányt, szóval közel sem kerül havi harmincezer forintba.
2013. máj. 20. 18:08
 25/28 anonim válasza:
énis 13 évesen kezdtem énis szédültem de elöször fogsz kis slukokat szivj és oszd be ha nagyon szédülsz nyomd el ted el és majd elszivod
2013. szept. 11. 21:17
 26/28 Tomi90 ***** válasza:

Nem tudom miért gondolja mindenki azt, hogy csak divatból cigiznek a fiatalok... Az meg sem fordul a fejetekben, hogy azért cigiznek, mert jólesik a cigi? Ekkora populista dumát meg nem kéne mondani neki, hogy havi 30 ezerbe kerül. Ahhoz napi 1,25 dobozzal kéne elszívni (átlag 900 ft-al számolva). Vannak alkalmi bagósok is, akik csak néha eltolnak egy-két szálat. Mondjuk ezt még nehezebb megállni szerintem két rágyújtás között, mint leszokni.

De a kérdésedre válaszolva: szívj gyengébbet, ha alkalmi dohányos vagy. Fehéret vagy sárgát. A zöld/kék már közepes cigi nem kezdőknek való. Igaz én pirossal kezdtem és az sem volt sok :D

2013. okt. 31. 11:32
 27/28 anonim válasza:
15 éves vagyok 2 éve próbáltam ki a cigit és gec.isok pénzembe van... Szval csak annyit mondok hogy ne cigiz zmer tha én nem cigizek minden bajom van .. fáj a gyomrom ideges vagyok nemjo haggyad a franca hidd el semmi értelme nem leszel mennöb se jobb csak bü.dösebb!
2013. dec. 16. 21:16
 28/28 anonim válasza:
TE OTT FELETEM MI A F.ASZÉRT BIZTATOD??? OLYAN SE.GGHÜLYE VAGY ...
2013. dec. 16. 21:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!