Három napja cigizek. Zöld szofit vettem, de egy kicsit szédülök tőle. Ez az elején normális? Vagy más cigit szívjak (pattintós)? Vagy hagyjam az egészet?
Figyelt kérdés
#Kdhk
2013. ápr. 27. 13:10
11/28 A kérdező kommentje:
Oh boy. Ez a véleményem nekem is. Osztályomból már vannak akik napi 10 szálat is elszívnak. Van tartásom mert már le kelett szoknom a tömegnövelőkről mert nem tettek jót
2013. ápr. 27. 13:52
12/28 A kérdező kommentje:
10-es hozzászóló. Nem i terveztem az újabb dobozt.
2013. ápr. 27. 13:53
13/28 anonim válasza:
Inkább tedd félre a pénzt gitárra,cipőre, motorra, bármire ami nem árt, egyre drágább lesz stb... Mindenki úgy teszi tönkre az életét ahogy akarja, jobb lenne ha másképpen döntenél, még változtathatsz pár hónap múlva nehezen fogsz tudni. Rajtad áll http://www.youtube.com/watch?v=opyxId-D9EM
14/28 anonim válasza:
Ok, 10,13 vagyok. Hallgasd meg a számot, jobban elmondja a lényeget, mint ahogy én leírnám neked::)
15/28 A kérdező kommentje:
1. nekem nem is adják ki 2. ha aztmondom egy doboz után hogynem akkor nem
2013. ápr. 27. 13:59
16/28 anonim válasza:
Ha erősebb cigivel vagy mondjuk töltöttel kezdted volna valószínű hánytál volna is. Ha nem akarsz rendesen cigizni akkor hagyd.
17/28 anonim válasza:
Amúgy is hagyd!
És miért tett rosszat a tömegnövelő? Attól nem lesz semmi bajod..
18/28 anonim válasza:
hath figyej ocsem en 15 vagyok 4 eve szivom napi rendszeresegel sot van amikor egy dobozal nem huzom ki egy napot de eloszor en nem szedultem hanem kidobtam a tacsot eloszor igy van utana mar nem fogsz szedulni mindig eloszor szivjal gyengebet utana fokozatosan es hajra
19/28 A kérdező kommentje:
18-as hozzászoló a pattintós camel gyengébb,?
2013. ápr. 28. 08:03
20/28 anonim válasza:
10-es vagyok. Lassan szívd el és kis slukkot szívj. Jól oszd be a maradékot, mivel nem tervezel újat venni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!