Rágyújtsak holnap? Részletek!
Szóval az van hogy 1 hete nem gyújtottam rá, hétköznap nem akrok, rengeteget gondoltam a cigire, napközben azzal töltöttem nem kevés de nem is sok időtazzal h cigi márkák beszámolóit olvastam, igazából inkább a dobozok dizájna, meg úgy a cigi hogy olyan szép és töltött és az íze jön be, a hatása is elég jó, de én kb félig szivom el a szálat :D és beleszívtam a cigikbe, nem meggyujtva, csak h érezzem az ízét, de volt öruralmam és nem gyújtottam rá.
Holnap rágyújtanék, de ma voltam gyülekezetben és nagyon jól éreztem magam, biztos vagyok benne hogy csalódnék a cigiben, hogy annyira nem is jó, de azért rágyújtsak? úgy terveztem h holnap rágyújtok. És van még 2 doboz cigim, eladni meg nem tudom.
Egyedül szívnám
Ha kibírtál egy hetet, ne gyújts rá!
Vedd úgy, hogy most vállon veregettelek, mert csak a gondolat erejéig jutottál, kibírtad cigi nélkül!
Kitartás!
Az a gond hogy 2 doboz cigi van nálam. Igaz ez nem ad okot, de eddig cigire költött 14 ezer forintomból 3-4 ezret azzal költöttem el hogy kidobtam a szivarkákat :D egyébként az akaraterőm és jellemem nőtt! :) A bátyámnak odaadhatnám, de nem akarom, mert lehet hogy függő és dohányos, de nem akarom rombolni az egészségét még plusz cigikkel
15/F vagyok egyébként, társaság miatt kezdtem, a feeling miatt folytattam, mert jó dohányozni, de nem vagyok függő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!