Cigi után szédülés?
Figyelt kérdés
Kb. fél éve dohányzok, de néha úgy szédülök egy szál elszívása után, hogy muszáj leülnöm. Többnyire barna vagy narancs sárga sopianét szívok, de szoktam citromsárga bondot ,kék bondot Ld-t marlboro goldot2013. ápr. 23. 23:36
1/4 anonim válasza:
Én is szoktam ha reggel gyújtok rá,
Te meg azért szédülsz, mert erősebb szálat szívsz éppen. Akkor én is szoktam, főleg sopi után, az elég gyenge..
3/4 anonim 

válasza:

Ha nem tudnád: a dohányzás senkinek nem tesz jót! Csak van, aki jobban bírja, és nem dobja fel tőle idejekorán a pacskert.
Nem véletlen a köhögő-krákogó reakció sem a szervezet részéről.
4/4 anonim 

válasza:

Mivel cigizés közben CO(szén-monoxid) és CO2(szén-dioxid) szaporodik fel a szervezetedben, ezáltal kiszorítja a vörös vértesteken az oxigént, így ez okozhat szédülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!