Milyen mértékben káros a vizipipa? Egyáltalán káros?
Milyen mértékben káros a vizipipa, ha egyáltalán káros?
Tudom, hogy a víz megszűri a füstöt, de mi a lényege? Jobb mint a cigaretta? Vagy rosszabb?
Mindent tudni szeretnék róla :)
Üdv, bakter
Sem a cigi, sem a vizipipa nem jó. Főképp nem menő. Inkább szerintem gáz, ha valaki ennyire nem figyel az egészségére.
Egy volt dohányos.
Szerintem meg az gáz, ha valaki ilyen minimális erőfeszítést nem képes tenni azért hogy utána nézzen saját maga. Ilyen agyon már ha 5ösével szívná a tömött cigit, fülén meg a vizipipát se sokat károsíthatna a füst.
Itt is volt már jónéhány kérdés a vizipipáról, hivatalos magyar oldala is van a vizipipának, google is ad magyar találatokat a vizipipára. No nem baj, meg van az 5ezredik hely ahová beírhatták hogy hűdekáros.
Kevésbé káros mint a cigaretta!!Az elvakult dohányellenesek az 1800-as években a férfilakosság 90% pipázott és a korabeli titkosrendőri jelentésekben az számított gyanúsnak aki nem pipázott.
A jelen:Amerikai kutatások megállapították,Hogy a cigarettában nem elsősorban a dohány a káros hanem a papír égése és a füstszürőből leszakadó vattaszálak amik a tüdő hörgőiben állandó iritácíót okoznak és ez elősegíti a tüdőrák kialakulását.
A vizipipánál még a füstöt is lehűtik igy a nikotin nagyrésze az üveg falán marad!Hátránya utcán nehézkes vele közlekedni!
NEEEEEEEEM!
Én egyáltalán nem dohányzom, se nem pipázok! Véleményem szerint nem menő, inkább gáz. Más részt meg hülyeség. Harmadrészt meg nem keveredek ilyen társaságokba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!