Ti milyen cigit szívtok? Melyik a legjobb, melyik a leggyengébb?
1# vagyok! A világos zöldet keresd, ha gyengét, és mentolosat szeretnél. :) A Szofinak inkább dohány íze van, a Pall Mall viszont nagyon mentolos. Izlés kérdése szerintem.
Végül melyik mellett döntöttél? :)
Marlboro Blue Frost, Pattintós Dunhill a kedvenc cigijeim, mert mentolos-imádó vok, ha csak tehetem mentolost szívok! A zöld PallMall is egész jó még.
A nem mentolosok közül az arany marbi és a kékmulti a nyerő nálam, ezek mind ilyen közepesen erősek (4-6 mg)
Nem szeretem ezeket a hegyilevegőket (1-3 mg), de a pirosak már túl erősek nekem (8-10 mg)
Ha gyengét keresel azok a fehérek, a szürkék, mentolosból a világoszöldek.
A leggyengébb cigi, amit vha szívtam (megkínáltak vele, akkor és ott éppen Életmentőnek bizonyult) az a PallMall Silver volt, 1 mg-os, hosszú, vékony, alig van vmi füstje, az is gyengusz és homlokhorpasztóan kell szívni.
Viszont cserébe tök szép a doboza, van rajta ey virág meg egy pillangó :-P
(+ akkora nikotinhiányom volt, h bármit elszívtam volna, a bnőmnél meg ez volt xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!