Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik cigi dohány a leggyengé...

Melyik cigi dohány a leggyengébb, és melyik a legjobb?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 19:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
19%
EGYIK CIGI SE JÓ MERT MINDEGYIK UGYANOLYAN HÜLYESÉG!
2010. nov. 11. 19:15
 2/13 anonim ***** válasza:
40%

Annyira idegesítő h itt pofáznak h ne cigizz így meg h hülyeség...én életem úgy cseszem el ahogy akarom senkinek semmi köze hozzá én se mondom meg kedves első válaszoló h te mit csinálj....!

De hogy a kérdésre is válaszoljak a gyengébb cigik: Bond(kék,szürke,arany) Viceroy(kék,szürke),Világoskék Sopianae, narancssárga Pall Mall, Fehér Multi, LD, Sárga Multi....

A legjobb cigik: Arany Marlboro,Kék Multi,Sötétkék Sopianae.

Szerintem:)

2010. nov. 11. 22:42
 3/13 anonim ***** válasza:
23%

Én se mondtam meg, hogy mit csinálj, annyit mondtam, hogy a cigi hülyeség.

És valóban úgy cseszed el az életed ahogy akarod, de létezik passzív dohányzás is, pedig más életét nincs jogod elcseszni.

2010. nov. 12. 13:54
 4/13 anonim ***** válasza:
71%

Neked meg más életébe nincs jogod beleszólni...

Egyébként van autód??? mert akkor te is ugyanúgy elcseszed más életét...és én nem olyan vagyok aki ott szívja a cigit azok mellett akik nem cigiznek...mindig arrébb megyek mert nem vagyok pofátlan....-.-

2010. nov. 12. 15:41
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Jó, nem feltétlen rólad beszéltem, de te is biztos szivattál már másokkal füstöt (Lehet hogy nem direkt.)

Autóm nincs, de egyébként se nagyon hasonlítgasd a cigihez, mert kicsit nagyobb szükség van rá.

ÉS nem szóltam bele más életébe, még ezzel sem, csak mondtam, hogy a cigi hülyeség. Ez nem beleszólás.

2010. nov. 12. 16:22
 6/13 anonim válasza:
Szerintem legjobb a piros lucky
2010. nov. 12. 20:11
 7/13 anonim válasza:
Ma már létezik egy olyan termék, ami közömbösíti a dohányban lévő méreganyagok tucatját, így aki nem tud leszokni róla, annak sem árt.
2010. nov. 18. 08:29
 8/13 anonim válasza:

gyenge cigik: minden ami kék meg szürke meg naracssárga

jó cigi: a piros lucky

2010. nov. 18. 17:41
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem a Jó Magyar Friss Levegő.

Amelyikben sok az O2.

Kint a természetben a fák között.

Nagyon olcsó.

Nagyon egészséges.

2010. nov. 18. 18:12
 10/13 anonim válasza:

Hát ezt a vitát, ami itt folyik a cigiről...hihetetlen!

Azt kérdezték, hogy melyik a leggyengébb cigi, nem pedig azt, hogy hülyeség-e, vagy egészséges-e stb. Tudtommal itt mindenki olyan kérdést tesz fel amilyet akar, dohány ellenes kampányt pedig szerintem nem itt kellene folytatni, annak ellenére, hogy igen a dohányzás káros, de nem károsabb, mint bármilyen más smoke, ami a levegőbe kerül akár a gyárakból, akár az autókból. Akik kocsit vezetnek, azoknak dohányos létemre mondjam azt, hogy bakker utazz bkvval, mert megölsz az autóddal? És ugye autót többen vezetnek, mint amennyien dohányoznak?!

Hogy a kérdésre is válaszoljak...cigiben a leggyengébb szerintem az egy mgos pallmall, szakemberek szerint a pallmallnak van a legjobb füstszűrője is...sima tekerős/töltős dohányba viszont engem is érdekelne, hogy melyik a leggyengébb, és mennyibe kerül stb.?

2010. dec. 9. 06:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!