Melyik cigi dohány a leggyengébb, és melyik a legjobb?
Annyira idegesítő h itt pofáznak h ne cigizz így meg h hülyeség...én életem úgy cseszem el ahogy akarom senkinek semmi köze hozzá én se mondom meg kedves első válaszoló h te mit csinálj....!
De hogy a kérdésre is válaszoljak a gyengébb cigik: Bond(kék,szürke,arany) Viceroy(kék,szürke),Világoskék Sopianae, narancssárga Pall Mall, Fehér Multi, LD, Sárga Multi....
A legjobb cigik: Arany Marlboro,Kék Multi,Sötétkék Sopianae.
Szerintem:)
Én se mondtam meg, hogy mit csinálj, annyit mondtam, hogy a cigi hülyeség.
És valóban úgy cseszed el az életed ahogy akarod, de létezik passzív dohányzás is, pedig más életét nincs jogod elcseszni.
Neked meg más életébe nincs jogod beleszólni...
Egyébként van autód??? mert akkor te is ugyanúgy elcseszed más életét...és én nem olyan vagyok aki ott szívja a cigit azok mellett akik nem cigiznek...mindig arrébb megyek mert nem vagyok pofátlan....-.-
Jó, nem feltétlen rólad beszéltem, de te is biztos szivattál már másokkal füstöt (Lehet hogy nem direkt.)
Autóm nincs, de egyébként se nagyon hasonlítgasd a cigihez, mert kicsit nagyobb szükség van rá.
ÉS nem szóltam bele más életébe, még ezzel sem, csak mondtam, hogy a cigi hülyeség. Ez nem beleszólás.
gyenge cigik: minden ami kék meg szürke meg naracssárga
jó cigi: a piros lucky
Szerintem a Jó Magyar Friss Levegő.
Amelyikben sok az O2.
Kint a természetben a fák között.
Nagyon olcsó.
Nagyon egészséges.
Hát ezt a vitát, ami itt folyik a cigiről...hihetetlen!
Azt kérdezték, hogy melyik a leggyengébb cigi, nem pedig azt, hogy hülyeség-e, vagy egészséges-e stb. Tudtommal itt mindenki olyan kérdést tesz fel amilyet akar, dohány ellenes kampányt pedig szerintem nem itt kellene folytatni, annak ellenére, hogy igen a dohányzás káros, de nem károsabb, mint bármilyen más smoke, ami a levegőbe kerül akár a gyárakból, akár az autókból. Akik kocsit vezetnek, azoknak dohányos létemre mondjam azt, hogy bakker utazz bkvval, mert megölsz az autóddal? És ugye autót többen vezetnek, mint amennyien dohányoznak?!
Hogy a kérdésre is válaszoljak...cigiben a leggyengébb szerintem az egy mgos pallmall, szakemberek szerint a pallmallnak van a legjobb füstszűrője is...sima tekerős/töltős dohányba viszont engem is érdekelne, hogy melyik a leggyengébb, és mennyibe kerül stb.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!