Szerinteted a cigi a mai árak mellett luxuscikknek számít, vagy nem?
Utolsó!
Az ilyen ember felháborító és gusztustalan, el kéne tõle venni a gyereket... Inkább cigizik, a gyerek meg szenved, ettõl hánynom kell...
De ez a kérdés megint elllenem szólt, ez a hülyegyerek prolinak nevezi a családomat, engem kommentekben buta libának, priviben igénytelen rbancnak, lepontoz akk is, ha hasznos választ adok, az anyámról pedig olyanokat mondott, amit sose bocsátok meg neki...
Kedves. Neked is hasonló jókat! :-D
De ugye eltaláltam ki vagy? ;-)
Ennyire unalmas életed van, h Kingát kell b@sztatnod? Inkább azzal foglalkozz, h jobb ember legyél, ne ilyen csúszó-mászó. ;) Semmi közöd ahhoz, h mikor, hol, és mennyit cigizik! Hisz megteheti, azt csinál, ami neki jól esik... A te ugatásodra senki se fog felfigyelni, és szerintem te lennél az utolsó aki miatt életmódot váltana. Szánalmas, és irritálo amit csinálsz!
(Én napi 7-9 szálat szívok, mert van rá pénzem, és mert imádom, boldogságot ad! )
Le lehet pontozni... ;) 22/L
Köszi #17! ;-)
Szegény kérdezőnek bejövök és ilyen óvodás módon próbálja kimutatni.. xD
Am nem válaszoltál a kérdésemre, h tényleg te vagy az, akire gondolok? (Bár a stílusod alapján ezer százalék, sajnos sokat beszélgettem már veled xD)
Tényleg ismersz más szót, azon kívül, h proli? Ja igen! Liba és elcigiz...
Csak egy picit van elszállva magától a mérnök úr, ha nem viselne álmában biztonsági övet kirepülne az ágyból.
Egyszer ha addig élek is összehozlak a sógorommal. :-D Diplomás gépészmérnök (BME), a kelenföldi erőműben dolgozik, mégis emberszámba veszi a fodrász anyámat, a marketing és reklámügyintéző nővérem, meg a közepes tanuló húgát..
Nem nevezett még prolinak se libának egyikünket sem, mondjuk hülyén is nézne ki, már-már családtag :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!