Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A gége orvos kérdezte: dohányz...

A gége orvos kérdezte: dohányzik? Mondom igen

Figyelt kérdés
3 éve cigizik, de már látszik a gégémen most kajakra full parában lettem, ez most a rák kiindulása vagy mi
2013. ápr. 18. 12:54
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
hát ez is igaz, áá kajakra nem t'om mindegy én már nem fogok ilyenekkel szórakozni. azt nem merem állítani, hogy soha többet nem fogok rágyújtani, mert ez hazugság. de rajta leszek az ügyön
2013. ápr. 18. 13:15
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért mondta, mert a rendszeres dohányzás, a dohányfüst nyálkahártya irritáló hatása miatt krónikus gyulladást válthat ki, azaz azért piros a gégéd. Gondolom ezért kérdezte a dohányzást, hogy ne másra gondoljon.
2013. ápr. 18. 13:16
 13/18 A kérdező kommentje:
ja mert meg van duzzadva a nyirokcsomóm amúgy ezért mentem füll orr gégészetre és amikor turkált a számban akkor kérdezte, na így már kerek a sztori :D
2013. ápr. 18. 13:17
 14/18 anonim ***** válasza:
Annyit tudni kell hogy nem mindenki egyformán reagál behatásokra, óriási eltérések vannak!Az téves hogy más régebben szívja és többet.
2013. ápr. 18. 13:17
 15/18 anonim ***** válasza:
Vagy látta a fogadon!!! Dehogy rák..
2013. ápr. 18. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Mindenkitől megkérdezik és nemcsak a gégész, kérdezte tőlem, belgyógyász is.
2013. ápr. 18. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Persze, már a tüdődön, hörgőiden is látszik. Nem feltétlenül rákos elváltozásra utaló jelet látott, de bizonyos elváltozást már okozott. (pl. nyálkahártya-irritáció, lerakódás, nyálkahártya-duzzanat stb stb stb)
2013. ápr. 18. 16:00
 18/18 anonim ***** válasza:
Milyen fajtát szívsz és mennyit naponta?
2013. ápr. 20. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!