SOS! Cigiszag eltüntetése?
De most ezt nem értem, most gyújtottál rá életedben először? Miért nem egyedül, és miért pont a szobádban?
Nem áldottak meg túl sok ésszel...:)
Előző: gondolom, jól végigolvastad a kommenteket... Igen, most gyújtott rá először, egyedül volt, hogy miért a saját szobájában, azt én sem tudom, de nyilván azért, mert nem volt kedve New York-alsóra elmenni rágyújtani.
18:49 voltam, jöhet a lepontozás.
Ezt akár magadról is írhattad volna...:)
Képzeld végigolvastam, és EGY SZÓVAL SEM EMLÍTETTE (most ellenőrzésképp még egyszer végigolvastam a kérdező kommentjeit), hogy most gyújtott rá először. (nem cigizek nem egyenlő azzal, hogy most próbálta ki először. én is mindig elmondom, mert nálam az számít igazán dohányosnak, ha valaki mindennap rágyújt (közben én is hétből legalább négy napon rágyújtok)
Ha nem akart kimenni, akkor mondjuk holnap is kipróbálhatta volna miközben megy iskolába. Vagy hétvégén barátokkal. Végtelen a lehetőségek száma.
A miért nem egyedül-t pedig félreírtam, azt akartam, hogy MIÉRT EGYEDÜL.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!