SOS! Cigiszag eltüntetése?
nnna az eddigieken túllépve: az nem megoldás, hogy (szagtól függetlenül) közlöd szüleiddel, hogy ma elszívtál egy szál cigit kíváncsiságból, de soha többé, mert ez szörnyű, és nem is érted miért csinálják mások? (én szülőként ettől jobban megnyugodnék, mint az ecetszagtól)
2013. ápr. 17. 14:41
22/36 A kérdező kommentje:
Mondd azt, hogy egy barátod átjött és rágyújtott. Fél óra múlva vidd ki az ecetes tálkát, jól mosd el és csinálj kereszthuzatot.
2013. ápr. 17. 14:44
Már lehet ,hogy nem is lehet érezni, csak te érzed.
Hány éves vagy ,hogy ennyire félsz ?
2013. ápr. 17. 14:45
25/36 A kérdező kommentje:
én is gondoltam arra, hogy azt mondom, itt volt valaki, de nem akarom egyik haveromat sem bajba keverni, mert van 1-2 aki tényleg cigizik de egyiknek sem tudják a szüleik... amúgy 13, leolthattok, hogy egy ilyen kis pisis minek gyújt rá és igazatok is van.:|
Menj ki a lakásból, aztán menj vissza. Megcsapja az orrodat a cigiszag? Ha nem, akkor nincs gáz.
Amúgy még egy dologra figyelj oda: a cigit/öngyújtót NAGYON biztos helyre tedd el, mert ha azt megtalálják a szüleid, akkor az egész szellőztetési akciód hiábavaló volt...
Egyébként sztem nem gáz, hogy kipróbáltad, minden ember kipróbálja, ki előbb, ki később. Én is elég fiatalon próbáltam ki, és sztem is baromi rossz volt, talán ennek a korai és rossz élménynek köszönhetem, hogy felnőtt fejjel dohányról hallani sem akarok :)
2013. ápr. 17. 15:01
Én biztos nem foglak elítélni ,egyszer mindenki kipróbálja .
1. Nem veszik észre és megúsztad.
2. Lebuksz és vállalod a következményét.
2013. ápr. 17. 15:02
28/36 A kérdező kommentje:
Hát, asszem elmúlt, mondjuk a szobámban furcsa ecet/dezodor/parfüm1/parfüm2/babérlevél(xd)/körömlakklemosó szag van, de még szellőztetek amíg haza nem érnek, és utána körömlakkot mosok, ha meg azt mondják hogy fura szag van, akkor azt mondom, hogy szerintem az utcáról jön.:D Amúgy ilyen "cigiztél??" kérdést nem hiszem hogy nekem szegeznének...annyira nem 'követnek', hogy megszagolják a kezem meg a függönyöm.:D (amúgy a kezemen még mindig rohadtul lehet érezni pedig arra is tettem pár furcsa dolgot.:D)
:-DDDDDDD
El tudom képzelni a keveredő szagokat, nincs más, mint az, hogy a szomszéd főzött valami iszonyú rossz szagú dolgot, ezért permeteztél ki annyi parfümöt. XD
2013. ápr. 17. 15:18
30/36 A kérdező kommentje:
cc: ha rákérdeznének csak kitalálok valamit...csak az a gáz, hogy olyan ritkán hazudok, hogy nem igazán megy és általában lebukok.:s :D
Kapcsolódó kérdések: