Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogy ki melyik vékonyszálú...

Kcsim kérdése:

Hogy ki melyik vékonyszálú cigit javasolná, ami gyenge és olcsó is?

Figyelt kérdés
A segítséget szeretném kérni. Vékonyszálú és gyenge cigit keressek, csak kipróbálnám még most, ezért is keressek gyengét, meg ha lehetne akkor az árat is írja már oda! Köszönöm előre is!
2013. ápr. 15. 13:28
 1/7 anonim ***** válasza:
Rózsaszín Palmall. Nem tudom most mennyi,mert én már Vogue-t szívok, az 860-ba kerül.
2013. ápr. 15. 13:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Ez ugye gyenge,nem erős,meg a tüdőre nézve is gondolom nem annyira rossz,mintha erőset szívnék?
2013. ápr. 15. 13:54
 3/7 anonim ***** válasza:

A tüdőnek az a legjobb ha egyáltalán nem dohányzol! :)

Egyébként az említett cigaretta egy dohányos számára olyan mint a levegő! :)

2013. ápr. 15. 13:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Én még csak kipróbálom,mert párom cigizik és hát mondom kipróbálom,csak mindenáron gyengét akarnék, azért is írtam ide,hogy ki milyet javasolna. Meg azért kérdeztem,hogy ez a rózsazsín pall mall gyenge-e.
2013. ápr. 15. 14:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne próbáld ki, mert rászoksz és nagyon nehéz, néha szinte lehetetlen leszokni róla, ráadásul a gyenges is káros és az ára is borsos.
2013. ápr. 15. 14:28
 6/7 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy ha megkérdezhetem?
2013. ápr. 15. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, majd írd meg milyen volt.
2013. ápr. 16. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!