Állandó köhögés, váladékkal, mi lehet az oka?
Dohányzok (illetve dohányoztam) . Hála Istennek már egy hete letettem (2 év dohányzás után) , napi olyan 6-7 száll kék bondot szívtam el . Észre vettem ,hogy egyszerűen kaparódik a torkom. Nem fáj sehol ,csak köhögök és köhögök . Ez nem olyan fullasztó köhögés, hanem nyálkát köpök fel, és folyton irritál . Mivel 18 vagyok és suliba járok (minden reggel busszal) , már kezdem szégyelleni ,hogy főleg reggel ,felkelés után kb. 1-2 órahosszáig csak ilyen "khmmm" hangokat adok ki. Semmi komolyabb köhögés, csak ilyen irritáció . Tudnátok segíteni ,hogy mi az oka ? (vért még nem köptem , hála Istennek)
Eléggé kezdek beparázni .
Nekem is volt ilyen, amikor napi rendszerességgel dohányoztam, és egy idő után csökkentettem az adagot. Szerintem ilyenkor kezd "felszakadni" a sok trutyi, ami lerakódott. Leszoktam, és azóta a panaszok is megszűntek! Remélem ez az egy hét csak a kezdet és ügyesen folytatod! :)
Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!