Mi a véleményetek arról, hogy be akarják tiltani a slim, és ízesített (pl mentolos) cigiket és hogy az összes cigi fehér szürős lesz?
Azt hogy menjenek a qurva anyjukba!
Évek óta mentolost szívok, sztem sokkal finomabb, mint a sima! Mondjuk szoktam néha nemmentolosat is szívni (főleg hidegben), úgyhogy ezentúl majd marad a kékmulti, meg az arany marlbi.
Homlokhorpasztókat nemigen szívok,de van aki azt szereti, minek betiltani?
A füstszűrő nemigen érdekel, nem nézegetem hanem szívom :-D
De kicsit már elegem van, először rárakták a hülye képeiket, a fekete Dunhill Switch-nek is tök szép (volt) a doboza, múltkor veszek egyet, ott vigyorog rajta egy rohadó fogsor... Mi a f@szért kell nekem ezt nézni?
Meg, hogy nem lehet cigizni a vasútállomáson, meg az aluljárókban... Miért?! A peronon elviszi a füstöt a szél, ott legalább volt tető, mostmeg állhatok kint az állomás előtt, esőben, szélben...
Meg oké, azt megértem, hogy nemdohányzókkal, gyerekekkel, terhes nőkkel nem cigizünk egy helyen, erre mindig figyelek is, de elmennek a f@szomba, hogy betiltották mindenhol... Éttermekbe, kocsmákba miért nem lehet külön egy dohányzó meg nemdohányzó rész?
Meg a vonatokon, volt dohányzó vagon, azt minek kellett megszüntetni?!... Ne üljön be a dohányzóba, aki nem cigizik, nekem meg ne kelljen már 2-3 órát cigi nélkül kibírni...
Na szal kicsit már elegem van, mintha olyan szörnyű dolog lenne. Egy picit talán egészségtelenebbül élünk, ok, de miért fáj ez a nemdohányzóknak?
Az utolsóval teljesen egyetértek, pedig én csak nagyon ritkán cigizek. Úgy üldözik a dohányosokat mint ha bűnt követnének el azzal hogy rágyújtanak.
A mentolosat én sajnálnám ha betiltanák.
Ez olyan mint ha mondjuk a citromos sört akarnák betiltani. Semmi értelmét nem látom.
Már bocs 6-os de a hozzászólásod alapján egy bunkó vagy. Azthiszed hogy csak mert valakinek van egy magára talán káros szokása akkor minden bőrt le kell húzni róla, ha úgy is függő akkor csaljunk ki belőle minél több pénzt ugye? Az alacsonyan iskolázott emberek is, hát miért nem tanultak? Alkalmazni kell őket egy munkahelyen, ahova épp hogy felvették őket, mert más állást úgy se nagyon találnának, utána pedig minél többet dolgoztassuk őket, minél kevesebb bérért. Az tök mindegy hogy jutottak ilyen sorsa, ha ők azt választották hogy 2es tanulók lesznek akkor ez lesz a sorsuk.
Ez jellemzi a gondolkodásmódodat. Megkérlek hogy ne ítélkezz.
Az alkoholt miért nem titják be? Legyen egy sima átlátstzó üvegben tisztaszesz, aki inni akar, igya azt. Nem?
Mindig a dohányosokat üldözik... a piásüvegen miért nincsen rákos máj, meg szétvert gyerekek, asszonyok képe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!