Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A pattintós mentolos cigi...

A pattintós mentolos cigi gyorsabban okoz rákot?

Figyelt kérdés
károsabb a pattintós, mentolos cigi pl. Dunhill mint a sima cigaretták? Vagy ugyan olyan káros?

2013. febr. 8. 17:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Egyforma káros mind.
2013. febr. 9. 13:34
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
senki sem tudhatja, csak kis ideje vannak ilyen cigik, még nincsenek statisztikák arról, hogy ezek a mentolos aromás kemikáliák milyen káros hatással lehetnek, de amúgy nem mindegy neked, a károsság mértéke? hogy 2 év múlva lesz tüdőrákod, vagy 2év és 1 hónap múlva???
2013. febr. 9. 21:28
 3/7 A kérdező kommentje:
nem cigizek, csak 3 szálat szívtam el egész életemben. (azt is nyáron). Nyár elején akarok Dunhill-t venni a nyárra. Nem hiszem, hogy az egészet elszívom, de ha egyedül vagyok itthon akkor jó lenne (tavaly is akkor szívtam el az első szálat életemben). Csak hallottam hogy gyorsabban rákot okot, mint a sima.
2013. febr. 9. 22:00
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
jaa, hát a sima cigi az olyan 240km/h sebességgel hozza a rákot, a pattintós gyakran felmegy 270km/h-ig is.
2013. febr. 10. 10:10
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes kommentedet
2013. febr. 10. 12:15
 6/7 anonim válasza:

ez most komoly? nem az aroma fog rákot okozni benne ember... ugyanolyan károsak

ha egy nyárra veszed az egész dobozt, akkor ne dunhillt vegyél hanem kicsit különlegesebbet, djarum például. Nagyon jó cigi. Ízesítés meg szimpátia kérdése.

2013. febr. 13. 13:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ne hidd ell hogy 2 év és tüdőrák. ezek hülyék. apám 40 éve cigizik és utóbbi 5 évben már napi 3 dobozt szív, és semmi baja. semmi tüdőrák még a jele sem, szal ne hidd el;)
2013. jún. 5. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!