Az arany Marlboro és a piros roppancsos Pall Mall erős egy 18 év alattinak?
Figyelt kérdés
már azt szívom több mint egy hónapja, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre:)2013. ápr. 2. 20:45
1/8 anonim válasza:
Én is ezt szívom. Bár 18 elmultam. :)
2/8 anonim válasza:
18 éven aluliaknak tilos a dohányzás szal mindegyik cigi erős..
3/8 Aranyember válasza:
Most melyiket is szívod több mint egy hónapja?
4/8 anonim válasza:
Most fel akarsz vágni hogy kiskorú vagy és már a pirosnál tartassz? Gratulálok.
13 évesen nekem is menő volt a cigi...23 lettem, mire sikerült letenni.
Egyébként nem korfüggő hogy kinek mi az erős. Ha elkezdessz pirosat szívni, akkor értelemszerűen azt szokod meg, és ha gyengébbet veszel, az nem lesz elég.
5/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem akarok felvágni ezzel:) ez van és kész. amugy felesbe vettem egy ismerősömmel felváltva arany marlbi és piros pall mall. L/16
2013. ápr. 2. 21:00
6/8 anonim válasza:
Nem sokat számít, hogy milyen erőset szívsz.
Én 16-17 éves koromban kezdtem el cigarettázni és fekete Dunhill-al kezdtem, legerősebbel.
Tapasztalatom szerint az erős cigaretta előnye, hogy több nikotin van egyetlen szálban, ezért ugyanazért a hatásért az erősebb cigarettából elég kevesebbet szívnod, mint amennyit a gyengébbik fajtából szívnál. A minőség kontra mennyiség elve itt is érvényesül.
7/8 anonim válasza:
Csak vigyázz nehogy rászokj, mert akkor kényszerből kell gyújtanod és nem fog jólesni. F/29 Én néha gyújtok narancs pallmalra.
8/8 anonim válasza:
18 alatt minden erős! és káros.
akárcsak 18 felett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!