Milyen a cigarettázó embereknél a torokváladék?
kezdő cigis vagyok
Mitől alakul ki, részletesen mondjátok el, milyen érzés, stb!
Akkor jelentkezik, amikor krónikus gyulladás alakul ki. Mivel minden ember más van akinél 2 év múlva jelentkezik / függ az elszívott cigi mennyiségégtől is/ van akinél 10 év múlva. Kezdetben csak fehéres,átlátszós tényleg olyan mint a tojásfehérje. Addig ilyen , amíg nincs benne sok baktérium. Amint elszaporodik benne bármely kórokozó fajta /mivel ez a váladék pang/ megjelennek a fehérvérsejtek közül a faló sejtek,. Mindaddig amíg ezek kordában tudják tartani a baktérium létszámot csak sűrűbbé válik, de még fehér. Aztán elkezdődik a gennyes sárga fázis később meg a zöldes.
Aztán, ha kialakul a tüdőrák, akkor a köpet barnás lesz illetve friss piros vér is jöhet, majd a delikvens darabokban felköhögi a tüdejét a saját markába.
Nagyjából ezek a fázisok :)
OFF
Kedves 3.,
en nem dohanyzom, es reggelente felköhögök sarga sürübb valadekot. (Neha vereset, pl. orrverzesnel, es gondolom, mas kisebb verzes is lehet neha a köhögestöl.) A haziorvos csak mosolyog ilyesmin - akkor ez megis gyulladas, problema???
15/F
Fedjetek meg, megérdemlem
2 naponta 2 darab szivarka és 1 djarum black és 1 narancs pall mall click on
Nem dobozban értetendőleg
Vigyázz nehogy rászokj, akkor kényszerből kell szívnod, nem fog jólesni. Mióta gyújtol rá?
Én 19évesen próbáltamki, nemszoktam rá néha narancs pall mall. F/29
Ha csak az elég lenne, hogy megfedünk így írásban...
Azaz igazság, hogy mindenki így kezdi, heti 1-2 szállal, aztán kétnaponta 1-2 szállal, aztán napi szintre kerül a dolog.Azok közül, aki kipróbálta és folytatta nagyon kevesen tudnak megmaradni az alkalmi dohányzó szinten. Ezt Te is megpróbálhatod. 2 hétig semmi aztán 1-2 szál a következő héten majd ismét semmi. Ha ezt bírod évekig akkor vagy alkalmi dohányzó , de ez is magában hordozza annak a lehetőségét, hogy bármikor megugrik az elszívott cigik száma és aztán elvesztél.
Most persze azt mondod nem én nem. 12 évesen gondoltad, hogy 15 évesen heti 12 szálat szívsz / írtad 2 naponta megy a dolog 4 darabbal/. Biztos nem, de hát ez most mégis így van.
De ez a Te döntésed és természetesen az esetleges következményeit is neked kell elviselni.
/ 3-as vagyok/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!